کباب از غذاهای سنتی ایرانی است که به سبک وسیاق خاصی تهیه می شود. کباب بلغاری، کباب قفقازی، کباب بختیاری و … از جمله کباب هایی هستند که با مواد مختلفی تهیه می شوند و بعضی از این کباب ها بومی مناطق خاصی هستند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ۱۲ سیخ کباب

  • گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
  • پیاز: ۳۰۰ گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

نکاتی برای طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

  • از گوشت چربی دار استفاده کنید. از گوشت گوساله به تنهایی استفاده نکنید. اگر می خواهید از گوشت گوساله استفاده کنید بهتر است آن را با گوشت گوسفند مخلوط کنید.
  • از پیاز به میزان زیاد استفاده نکنید تا کباب شیرین نشود.
  • جوش شیرین را برای نرم شدن و ترد شدن کباب به آن اضافه کنید.
  • گوشت کباب را حداقل سه بار چرخ کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

ابتدا پیاز را رنده کنید. آب پیاز را بگیرید. گوشت را چند بار چرخ کنید.

مراحل تهیه کباب کوبیده زعفرانی

پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

 

مخلوط کردن پیاز و گوشت

 

در ادامه زرده تخم مرغ و نمک را به سایر مواد اضافه کنید. در مرحله بعدی زعفران دم کرده و جوش شیرین را به مواد بیفزایید. حالا همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

 

میکس مایه کباب

میزان این ورز دادن بسیار حائز اهیت است . این ورز دادن باعث می شود در هنگام به سیخ کشیدن، گوشت از سیخ جدا نشود.

 

تهیه مواد اولیه کباب

زمانی که شما توانستید با یک حرکت دست تمام مواد را از داخل ظرف بلند کرده به طوری که گوشت جدا نشود و نریزد، در این صورت شما ورز دادن را به خوبی انجام داده اید.

 

مراحل تهیه کباب

در مرحله بعدی طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی, مواد تهیه شده را به مدت ۳ ساعت در داخل یخچال استراحت دهید. این کار به چسبندگی بیشتر مواد کمک می کند. البته این مواد به هیچ عنوان نباید در یخچال یخ بزنند.

به سیخ کشیدن کباب کوبیده زعفرانی

طبخ کباب کوبیده بر روی منقل

دستور تهیه کباب کوبیده زعفرانی

نکاتی در مورد به سیخ کشیدن کباب کوبیده

  • از سیخ مخصوص کباب یعنی سیخ پهن استفاده کنید.
  • اگر می خواهید بر روی زغال کباب بپزید، اجازه دهید تا آتش زغال بخوابد و گداخته بماند.
  • برای به سیخ کشیدن باید دستتان را خیس کنید و ظرف آبی را در کنار خود قرار دهید.
  • برای نریختن گوشت از سیخ باید در هنگام پخت آن را به دفعات و تند تند بچرخانید. در این صورت دو طرف آن همزمان با یکدیگر پخته خواهند شد. در غیر این صورت یک طرف می پزد و طرف دیگر خام می ماند و در نتیجه گوشت سنگین می شود و می ریزد.

نحوه به سیخ کشیدن کباب

ابتدا دستتان و سیخ را خیس کنید. مقداری از مایه کباب را بردارید و این مواد را به شکل بیضی گون در آورید. آن گاه آن را به وسط سیخ بچسبانید و شروع به پوشاندن سطح سیخ کنید. دستتان را در حین کار همواره خیس نگه دارید. در نهایت ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.

در این مطلب با طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی آشنا شدید. امیدواریم این دستور تهیه و نکات ارائه شده موجبات طبخ یک کباب کوبیده فوق العاده را برای شما عزیزان فراهم کرده باشد. در صورت تمایل می توانید با کلیک بر روی لینک از انواع کباب نیز دیدن بفرمایید.

 

 

 

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *