این غذایی که امروز براتون تو این مطلب میذارم تو خونه ما همیشه به کباب شبستری معروف بوده و هم مادر بزرگم و هم مادرم به همین اسم درستش میکردن و به خاطر همین برای منم به همین نام جا افتاده و هر وقت بخوام یه غذای خوشمزه درست کنم که در عین حال خیلی سریع و بدون درد سر درست بشه حتما میرم سراغ کباب شبستری … در این مطلب هم طرز تهیه اش رو برای شما میذارم تا خیلی فوری درستش کنین و از مزه اش لذت ببرین… کباب شبستری مواد لازم برای تهیه کباب شبستری ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳ عدد پیاز ۲ قاشق غذاخوری سماق نمک و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه کباب شبستری مراحل تهیه کباب شبستری ابتدا باید پیاز ها رو خورد کنیم. بهتره که اونها رو خلالی ببریم چون باید داخل بقیه مواد خوب به چشم بیاد و زیر دندون هم بره. بعد پیاز و روغن رو با دمای ملایم تفت میدیم تا فقط بپزه، چون نمیخوایم سرخ و برشته بشه فقط میخوایم نرم بشه و کمی تغییر رنگ بده. تفت دادن پیاز حالا گوشت چرخ کرده رو که ترجیحا بهتره چرب هم باشه به پیاز اضافه میکنیم و باز با دمای ملایم تفتشون میدیم تا گوشت یکم آب بندازه و با آب خودش بپزه. اضافه کردن گوشت وقتی گوشت پخت و تغییر رنگ داد سماق، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و باز مواد رو با هم تفت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن. اضافه کردن سماق بعد از مدت کوتاهی کباب شبستری پخته و خوشرنگ میشه. این غذا به خاطر داشتن سماق ترش مزه اس اگه زیاد غذاهای ترش دوست ندارین سماق رو کم کم اضافه کنین تا زیاد ترش نشه. آماده شدن کباب شبستری حالا کباب شبستری خوش طعم ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان. کباب شبستری منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...