کباب ترکی یکی از انواع غذا های ایرانی بسیار خوشمزه است که شما می توانید آن را به راحتی در منزل طبخ کنید.در این مطلب طرز تهیه کباب ترکی را همراه با نکاتی طلایی برا طبخ بهتر کباب خوشمزه در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم. طرز تهیه کباب ترکی کباب ترکی یکی از انواع کباب های بسیار لذیذ است که طبخ این نوع کباب می توانید به جای فیله مرغ از فیله گوسفند و گوساله نیز استفاده کنید. در این مطلب ما طرز تهیه کباب ترکی با فیله مرغ را برای شما عزیزان قرار داده ایم. مواد لازم برای تهیه کباب ترکی خمیر نان ترکی : به میزان دلخواه روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون : ۳ قاشق غذا خوری زعفران :دو قاشق غذا خوری فیله مرغ : ۶۰۰ گرم قارچ حلقه شده : ۴۰۰ گرم آب لیمو تازه :۳ قاشق غذا خوری پیاز متوسط : ۴ عدد فلفل دلمه ای : ۳ عدد سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۳ عدد دستور پخت کباب ترکی در طرز تهیه کباب ترکی ابتدا در ظرفی تقریبا بزرگ آب لیمو و نمک و فلفل و زعفران را قرار دهید و مرغ را بعد از برش دادن به صورت قطعه های کوچک درون ظرف قرار دهید و بگذارید حدود ۳ تا ۴ ساعت در درون ظرف باقی بمانند تا بخوبی مزه فلفل و آب لیمو را به خود بگیرند. قارچ و گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای خرد کنید و پیاز و فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی خرد کنید در تابه ای مناسب دو قاشق روغن بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و بعد از اینکه به رنگ طلایی در آمدند از تابه آن ها را بیرون آورید و در ظرفی مناسب قرار دهید.شعله گاز را بسیار زیاد کنید و سپس قارچ را به روغن اضافه کنید زیرا شعله گاز با حرارت بالا مانع از آب انداختن قارچ می شود سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه کنید تا به خوبی همراه با قارچ سرخ شوند و بعد گوجه فرنگی را به همراه یک قاشق آب لیمو به مواد اضافه کنید. مقداری آب و آب لیمو بر روی برش های فیله مرغ ریخته و شعله گاز را زیاد می کنیم تا آب به دمای جوش برسد و سپس شعله گاز را کم می کنیم و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در قابلمه را بسته تا مرغ ها پخته شوند. در تابه مناسب دیگری روغن زیتون را بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و فیله های برش داده شده و پخته شده مرغ را به روغن زیتون اضافه کنید و وقتی یک طرف فیله ها به خوبی سرخ شد آن ها را به کمک قاشق و چنگال برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود. در مرحله بعدی طرز تهیه کباب ترکی همه مواد سرخ شده را در قابلمه ای مناسب با یکدیگر به خوبی مخلوط کنیدو دو حبه سیر را که قبلا رنده کرده اید به همراه فلفل قرمز و نمک به مواد اضافه کنید. طرز تهیه نان به همراه خمیر ترکی در روی سینی مقداری آرد می ریزیم و خمیر ترکی را بر روی سینی پهن می کنیم و آنقدر خمیر را ورز می دهیم تا به خوبی نرم شود.خمیر را به صورت دایره های کوچک در آورید و سپس با کمک وردنه خمیر که در نانوایی ها استفاده می شود خمیر دایره ای شکل را پهن و نازک کنید. توجه کنید که وردنه را باید با مقداری آرد آغشته سازید. در درون تابه ای مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد خمیر های آماده شده نان را در تابه قرار بدهید بعد از اینکه یک طرف خمیر به طور کامل پخته شد خمیر را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن پخته شود . بعد از پخته شدن نان ها آن ها را از درون تابه خارج می کنیم. در مرحله آخر طرز تهیه کباب ترکی مواد کباب ترکی را می توانید به همراه سبزیجاتی مانند کاهو و ریحان و … خیارشور و گوجه درون نان ها قرار دهید که بستگی به ذائقه خودتان دارد. و هم چنین می توانید مواد کباب ترکی را در درون نان ساندویچی هم قرار دهید و با سس گوجه فرنگی و نوشیدنی دلخواهتان این کباب خوشمزه را میل کنید. کباب ترکی یکی از خوشمزه ترین انواع کباب ها است که می توان آن را با فیله مرغ یا فیله گوسفند طبخ کرد. این کباب معمولا مناسب با ذائقه همه افراد است ما در این مطلب طرز تهیه کباب ترکی را به صورت مرحله به مرحله در اختیا شما عزیزان قرار داده ایم.برای دیدن طبخ انواع کباب کلیک کنید. نوش جان منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...