با بادمجان می توان غذا های بسیار خوشمزه و متنوعی را طبخ کرد که یکی از این غذا ها بادمجان شکم پر می باشد. در این مطلب طرز تهیه بادمجان شکم پر را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر یکی از انواع غذای ایرانی می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی می باشد. در مطلب زیر مواد لازم جهت تهیه بادمجان شکم پر و طرز تهیه بادمجان شکم پر را مشاهده خواهید کرد.

روش تهیه بادمجان شکم پر

مواد لازم برای ۳ نفر

بادمجان : ۵ عدد
پیاز خرد شده : ۳ عدد
سیر : ۳ حبه
گوجه فرنگی متوسط : ۳ عدد
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای بزرگ : ۱ عدد
رب انار : نصف پیمانه
گردو : ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
ادویه کاری وزرد چوبه : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم

مواد لازم برای طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

در مرحله اول طرز تهیه بادمجان شکم پر ابتدا بادمجان ها را پوست بکنید و در ظرف مناسبی قرار دهید و مقداری نمک به آن ها اضافه کنید تا تلخی آن ها از بین برود سپس بادمجان ها را بعد از نیم ساعت به خوبی بشویید و خشک کنید. در مرحله بعدی وسط بادمجان ها را یک برش کوچک بدهید به طوریکه برای پر شدن مناسب شوند و درون بادمجان ها را با یک قاشق چای خوری خالی کنید و این کار را با دقت انجام دهید تا بادمجان ها خراب نشوند.

بادمجان های خالی شده

سپس در درون تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و سمت بیرونی بادمجان ها را به خوبی سرخ کنید. بادمجان ها را در درون صافی قرار دهید تا روغن اضافه درون آن ها خارج شود.

بادمجان های سرخ شده
در تابه ای مناسب پیاز های خرد شده و سیر رنده شده را همراه با روغن سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید بعد از اینکه گوشت کمی تفت خورد قسمت هایی از بادمجان را که از درون بادمجان خارج کرده اید به همراه فلفل های دلمه ای که از قبل خرد کرده اید به گوشت اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بادمجان شکم پر گردو را پودر کنید و به همراه نمک و رب انار و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری به تابه اضافه کنید و مواد درون تابه را به خوبی هم بزنید تا به طور کامل باهم مخلوط شوند. و سپس گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط تابه اضافه می کنیم و بعد از اینکه گوجه فرنگی ها به صورت کامل پخته شدند و آب آن ها نیز کم شد تابه را از روی شعله بردارید.

مخلوط مواد برای بادمجان شکم پر
سپس در مرحله آخر طرز تهیه بادمجان شکم پر درون بادمجان ها را با مخلوط سرخ شده درون تابه پر می کنیم و یک تابه مناسب برداشته و بادمجان ها را در درون تابه به صورت مرتب می چینیم و مقداری آب در درون تابه می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در تابه را بسته و بر روی شعله گاز قرار می دهیم.

دستور پخت بادمجان شکم پر

دستور پخت بادمجان شکم پر در درون فر

بعد از اینکه به روشی که گفته شود مخلوط درون بادمجان ها را آماده کردید و درون بادمجان ها را با مواد مخلوط شده پر کردید می توانید به جای اینکه بادمجان ها را در درون تابه قرار دهید آن ها را در درون فر بگذارید و اگر آن ها را در درون فر قرار دادید می توانید روی آن ها مقداری پنیر پیتزا بریزید و فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود. توجه داشته باشید ظرفی را که قرار است در درون فر قرار دهید به خوبی ته آن و اطراف آن را چرب کنید و بعد بادمجان های شکم پر را در درون آن قرار داده و در فر قرار دهید.

بادمجان شکم پر

در طرز تهیه بادمجان شکم پر می توانید درون مواد آن از سبزیجات معطر نیز استفاده کنید. بعد از اینکه بادمجان های شکم پر به خوبی پخته شدند می توانید بادمجان شکم پر را به کمک انواع روش های تزیین غذا به زیبایی تزیین کنید و در کنار خانوادتان میل کنید. برای دیدن آموزش طبخ انواع غذا با بادمجان کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *