طرز تهیه کباب ترش با طعم واقعی و خوشمزه در این دستور پخت با روش مرحله به مرحله بسیار آسان شده است. کباب ترش یک غذای محلی مخصوص گیلان می باشد که در سایر نقاط شهرهای شمالی مانند رامسر با دستور پخت های متفاوتی رواج دارد. ترشی دلچسب این کباب به خاطر آب انار ترش می باشد که جز مواد اولیه اصلی در طرز تهیه کباب ترش با طعم واقعی آن است.

طرز تهیه کباب ترش خوشمزه و لذیذ با طعم واقعی

طرز تهیه کباب ترش

مواد لازم برای تهیه کباب ترش :

۱ – گوشت کبابی و بدون استخوان گوسفندی یا گوساله : نیم کیلو گرم

۲ – پیاز : ۲ عدد

۳ – جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

۴ – آب انار ترش : ۲ لیوان

۵- گلپر : به میزان لازم

۶ – سماق : به میزان لازم

۷ – نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترش با انار

طرز تهیه کباب ترش :

۱ – در مرحله اول گوشت بدون استخوان را مانند گوشت کباب چنجه خرد کرده و با استفاده از گوشتکوب کمی گوشت ها را له کنید تا نازک شوند.

۲ – پیاز را رنده کنید و همراه جعفری خرد شده و دو لیوان آب انار ترش به گوشت اضافه کنید و به مدت یک شب بگذارید در یخچال یا هوای خنک بماند.

۳ – گوشت ها را با نمک و فلفل مخلوط کرده و آن ها را به سیخ بکشید.

۴ – سیخ ها را بر روی کباب پز و یا آتش قرار داده و مانند سایر کباب ها ، کباب ترش را کباب کنید.

۵ – بعد از کباب شدن گوشت ها آن را با گلپر و سماق میل نمایید.

طرز تهیه کباب ترش لذیذ

کباب ترش طرز تهیه های مختلفی دارد به عنوان مثال می توان از گردو و رب انار ترش نیز در تهیه کباب ترش استفاده کرد. در طرز تهیه کباب ترش علاوه بر جعفری می توان از سبزیجاتی مانند ترخون ، مزره و گشنیز در تهیه کباب ترش نیز بهره برد. نکته ای دیگر اینکه در صورت تمایل می توانید گوشت ها را در آب پیاز و زعفران و آبلیمو بخوابانید و سپس آب انار ترش و جعفری خرد شده را به آن اضافه نمایید . کباب ترش را میتوانید به همراه برنج و یا نان میل و نوش جان فرمایید. امیدواریم از آموزش پخت کباب ترش لذت برده باشید برای مشاهده طرز تهیه انواع کباب کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *