کاپ کیک آناناس وارونه یکی از کاپ کیکهای متفاوت و جالب است که به شیوهای متفاوت از سایر کاپ کیکهای دیگر مثل کاپ کیک شکلاتی یا کاپ کیک کدو تنبل که قبلا به شما آموزش دادیم، درست میشود. این کاپ کیک یکی از کاپ کیکهای خوش ظاهر است که در همان حال خوشمزه نیز هست و مزهای کاملا میوهای و خوشمزه با ظاهری مدرن و کاملا متفاوت که باعث میشود نسبت به دیگران متفاوت و حتی میتوان گفت یک سروگردن بالاتر باشید. کاپ کیک آناناس وارونه چطور درست میشود؟ درست کردن آن واقعا آسان است اما یک کار چند مرحلهای است البته مراحل خیلی سریع پیش میروند. من به شما قول میدهم درست کردن این کاپ کیک ارزش انجام دادن را دارد. البته هر جور که در نظر بگیرید نمیتوانید آلبالوی تزئینی آن را بی خیال شوید. این کاپ کیک بدون آنها همان کاپ کیک آناناس وارونه نیست. شما معمولا میتوانید گیلاس را به صورت کنسروی پیدا کنید. برای درست کردن این کیکها طبق دستورالعمل حرکت کنید کاپ کیک آناناس وارونه مواد لازم ۱ عدد کنسرو آناناس همراه با آب (نیم کیلویی) ۱ عدد کنسرو ۲۲۰ گرمی آناناس همراه با آب ۱/۳ پیمانه شکر قهوهای روشن ۱/۳ پیمانه کره بدون نمک، ذوب شده ۱ پیمانه آرد همه کاره ۳/۴ پیمانه شکر سفید ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده ۱/۲ پیمانه آب آناناس (از کنسرو آناناس) ۱ عدد تخم مرغ بزرگ ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل مواد تزئین ۳/۴ پیمانه خامه غلیظ ۲ قاشق غذاخوری شکر سفید ۱۲ عدد آلبالو (گیلاس ماراچینو) طرز تهیه کاپ کیک آناناس وارونه فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید. قالب مافین ۱۲ تایی را با اسپری آشپزی، چرب کنید. آب هر دو کنسرو را جدا کنید در عین حال ۱/۲ آب کنسرو را برای خمیر کنار بگذارید. آناناس را روی چند لایه دستمال کاغذی بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود. کره را در مایکروویو ذوب کنید سپس شکر قهوهای را با کره ذوب شده بهم بزنید. خمیر را در در میان فنجانهای قالب تقسیم کنید، به هر کدام ۲ قاشق غذاخوری اضافه کنید. قطعات آناناس را روی مخلوط شکر بچینید، حدود ۵ تا در هر کدوم (شما ممکن است از همه آنها استفاده نکنید اما من متوجه شدم که یک کنسرو نیم کیلویی کافی نیست بنابراین ۲ کنسرو را استفاده کردم. آناناس ممکن است آنقدر بزرگ باشد که شک یک گل را درست کند اما سعی کنید در هر کدام ۵ تا از آنها را کنار هم قرار دهید مگر اینکه خیلی بزرگ باشند. قالب را کنار بگذارید. در کاسه همزن برقی آرد، ۳/۴ پیمانه شکر، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. قطعه خمیرزن را به همزن متصل کنید، کره و آب آناناس را اضافه کنید سپس خمیر را بزنید تا موقعی که صاف و یکدست شود، حدود ۱ تا ۲ دقیقه (اگر از همزن استفاده میکنید وسطهای کار همزن را نگه دارید و خمیر را به ته کاسه برانید). تخم مرغ و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شوند بهم بزنید. خمیر را به صورت یکسان در فنجانهای قالب مافین تقسیم کنید، خمیر باید بصورت لایهای روی لایه آناناس باشد. در فر از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که وقتی خلال دندان را در مرکز آن فرو میکنید تمیز بیرون بیاید یعنی حدود ۲۳ تا ۲۶ دقیقه. آنها را از فر بردارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خنک شوند، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز لبهها را خراش دهید تا مافینها جدا شوند. یک توری خنک کننده را روی قالب مافین قرار دهید و قالب را روی توری برگردانید. بگذارید کاملا خنک شوند، سپس با خامه زده شده شیرین را با قیف روی کاپ کیکها را قبل از سرو تزئین کنید و با یک آلبالوی کنسروی کار تزئین را به اتمام برسانید. برای درست کردن خامه شیرین زده شده به این ترتیب عمل کنید. در یک کاسه مخلوط (یا در یک کاسه مخلوط تمیز با همزن دستی) قطعه همزن را نصب کنید، خامه را روی سرعت بالا بزنید تا زمانی که شکل یک قله نرم بگیرد. شکر را به آن اضافه کنید سپس بزنید تا زمانی که به شکل یک قله سفت در بیاید ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy
کاپ کیک آناناس وارونه یکی از کاپ کیکهای متفاوت و جالب است که به شیوهای متفاوت از سایر کاپ کیکهای دیگر مثل کاپ کیک شکلاتی یا کاپ کیک کدو تنبل که قبلا به شما آموزش دادیم، درست میشود. این کاپ کیک یکی از کاپ کیکهای خوش ظاهر است که در همان حال خوشمزه نیز هست و مزهای کاملا میوهای و خوشمزه با ظاهری مدرن و کاملا متفاوت که باعث میشود نسبت به دیگران متفاوت و حتی میتوان گفت یک سروگردن بالاتر باشید. کاپ کیک آناناس وارونه چطور درست میشود؟ درست کردن آن واقعا آسان است اما یک کار چند مرحلهای است البته مراحل خیلی سریع پیش میروند. من به شما قول میدهم درست کردن این کاپ کیک ارزش انجام دادن را دارد. البته هر جور که در نظر بگیرید نمیتوانید آلبالوی تزئینی آن را بی خیال شوید. این کاپ کیک بدون آنها همان کاپ کیک آناناس وارونه نیست. شما معمولا میتوانید گیلاس را به صورت کنسروی پیدا کنید. برای درست کردن این کیکها طبق دستورالعمل حرکت کنید کاپ کیک آناناس وارونه مواد لازم ۱ عدد کنسرو آناناس همراه با آب (نیم کیلویی) ۱ عدد کنسرو ۲۲۰ گرمی آناناس همراه با آب ۱/۳ پیمانه شکر قهوهای روشن ۱/۳ پیمانه کره بدون نمک، ذوب شده ۱ پیمانه آرد همه کاره ۳/۴ پیمانه شکر سفید ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده ۱/۲ پیمانه آب آناناس (از کنسرو آناناس) ۱ عدد تخم مرغ بزرگ ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل مواد تزئین ۳/۴ پیمانه خامه غلیظ ۲ قاشق غذاخوری شکر سفید ۱۲ عدد آلبالو (گیلاس ماراچینو) طرز تهیه کاپ کیک آناناس وارونه فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید. قالب مافین ۱۲ تایی را با اسپری آشپزی، چرب کنید. آب هر دو کنسرو را جدا کنید در عین حال ۱/۲ آب کنسرو را برای خمیر کنار بگذارید. آناناس را روی چند لایه دستمال کاغذی بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود. کره را در مایکروویو ذوب کنید سپس شکر قهوهای را با کره ذوب شده بهم بزنید. خمیر را در در میان فنجانهای قالب تقسیم کنید، به هر کدام ۲ قاشق غذاخوری اضافه کنید. قطعات آناناس را روی مخلوط شکر بچینید، حدود ۵ تا در هر کدوم (شما ممکن است از همه آنها استفاده نکنید اما من متوجه شدم که یک کنسرو نیم کیلویی کافی نیست بنابراین ۲ کنسرو را استفاده کردم. آناناس ممکن است آنقدر بزرگ باشد که شک یک گل را درست کند اما سعی کنید در هر کدام ۵ تا از آنها را کنار هم قرار دهید مگر اینکه خیلی بزرگ باشند. قالب را کنار بگذارید. در کاسه همزن برقی آرد، ۳/۴ پیمانه شکر، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. قطعه خمیرزن را به همزن متصل کنید، کره و آب آناناس را اضافه کنید سپس خمیر را بزنید تا موقعی که صاف و یکدست شود، حدود ۱ تا ۲ دقیقه (اگر از همزن استفاده میکنید وسطهای کار همزن را نگه دارید و خمیر را به ته کاسه برانید). تخم مرغ و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شوند بهم بزنید. خمیر را به صورت یکسان در فنجانهای قالب مافین تقسیم کنید، خمیر باید بصورت لایهای روی لایه آناناس باشد. در فر از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که وقتی خلال دندان را در مرکز آن فرو میکنید تمیز بیرون بیاید یعنی حدود ۲۳ تا ۲۶ دقیقه. آنها را از فر بردارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خنک شوند، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز لبهها را خراش دهید تا مافینها جدا شوند. یک توری خنک کننده را روی قالب مافین قرار دهید و قالب را روی توری برگردانید. بگذارید کاملا خنک شوند، سپس با خامه زده شده شیرین را با قیف روی کاپ کیکها را قبل از سرو تزئین کنید و با یک آلبالوی کنسروی کار تزئین را به اتمام برسانید. برای درست کردن خامه شیرین زده شده به این ترتیب عمل کنید. در یک کاسه مخلوط (یا در یک کاسه مخلوط تمیز با همزن دستی) قطعه همزن را نصب کنید، خامه را روی سرعت بالا بزنید تا زمانی که شکل یک قله نرم بگیرد. شکر را به آن اضافه کنید سپس بزنید تا زمانی که به شکل یک قله سفت در بیاید ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...