چشم به هم زدیم آخرین ماه پاییزم اومدو داریم به شب یلدا نزدیک میشیم. شب یلدا هم فرصت خوبیه برای جمع شدن دور هم و خوردن تنقلات مخصوصش …. در این مطلب میخوام براتون طرز تهیه یه ژله لایه ای انار رو بذارم که تو لیوان های کوچیک سرو میشه این ژله هم خوشگله و هم خوشمزه و جون میده برای نوش جون کردن تو این شب بلند کنار خانواده … ژله انار لایه ای مواد لازم برای تهیه ژله لایه ای انار ۱ بسته ژله انار ۱ بسته ژله آلوئه ورا ۳ لیوان آب ۱ لیوان شیر ۱ عدد انار مواد لازم برای تهیه ژله انار لایه ای مراحل تهیه ژله لایه ای انار ابتدا باید ژله انار رو حاضر کنیم پس طبق دستور معمول انواع ژله ها که روی بسته بندیشون نوشته شده، ابتدا محتوی بسته رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم. مخلوط کردن ژله هندوانه با آب جوش من معمولا وقتی محتوی بسته رو با آبجوش مخلوط کردم برای اینکه ژله خوب داخل آب حل بشه حدود یکی دو دقیقه روی گاز هم جرارتشون میدم تا دیگه هیچ ژله ای حل نشده نمونه و ته نشین نشه. حرارت دادن ژله انار در نهایت باز طبق دستور روی جعبه یک لیوان آب سرد رو هم به مخلوط اضافه میکنیم و میذاریم مایه ژله یکم در دمای اتاق بمونه تا خنک بشه. اضافه کردن آب سرد حالا اناری رو که دون کردیم داخل لیوان ها میریزیم طوری که یه لایه کف لیوان بمونن. نباید مقدار انار خیلی زیاد باشه که روی هم انباشته بشن. ریختن انار در لیوان ها حالا یک سوم لیوان هارو با ژله انار پرمیکنیم و داخل یخچال میذاریمشون تا ژله خودشو بگیره. مابقی ژله انار رو بیرون یخچال نگه میداریم چون برای آخرین لایه بهش احتیاج داریم. اضافه کردن ژله انار تا ژله انار سفت میشه ژله آلوئه ورا رو آماده میکنیم مانند ژله انار مراحل رو ادامه میدیم فقط به جای اضافه کردن یک لیوان آب سرد، در نهایت یک لیوان شیر سرد اضافه میکنیم. اضافه کردن آب جوش به ژله آلوئه ورا بهتره بذاریم مخلوط آبجوش و ژله کمی از حرارت بیوفتن و بعد شیر سرد رو اضافه کنیم. اضافه کردن شیر حالا ژله آلوئه ورا شیریمون رو هم داخل لیوان هایی که ژله انارشون سفت شده میریزیم طوری که دو سوم لیوان ها پر بشه. بعد دوباره لیوان هارو میذاریم داخل یخچال تا ژله آلوئه ورا هم ببنده. اضافه کردن ژله آلوئه ورا در مرحله آخر مجددا ژله انار و دونه های انار رو میریزم و باز لیوان ها رو میذاریم تو یخچال تا لایه آخر هم ببنده. ریختن آخرین لایه وقتی ژله ها کاملا خودشون رو گرفتن با خامه فرم گرفته تزیینشون کرده و بعد هم سرو میکنیم … نوش جان ژله انار لایه ای منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...