طرز تهیه پیراشکی گوشت برای علاقه مندان و طرفداران انواع پیراشکی بسیار محبوب و دوست داشتنی است. پیراشکی گوشت طعم و مزه ای فوق العاده دارد که حتما باید خوردت آن را امتحان کنید. به خاطر ظاهر زیبا و لقمه ای آن کودکان نیز علاقه زیادی به خوردن پیراشکی دارند پس با رعایت نکاتی در تهیه پیراشکی گوشت، غذای سالمی برای عزیزانتان تهیه کنید. طرز تهیه پیراشکی گوشت و خمیر پیراشکی مواد لازم خمیر پیراشکی : ۱ – تخم مرغ : ۲ عدد ۲ – روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری ۳ – ماست غلیظ : ۱/۲ لیوان ۴ – شیر : ۱/۲ لیوان ۵ – نمک : ۱ قاشق چایخوری ۶ – آرد : ۵۰۰ گرم ۷ – بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق مرباخوری طرز تهیه خمیر پیراشکی : ۱ – تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته، خوب به هم بزنید. ۲ – بکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کرده و مخلوط نمایید. ۳ – آرد را کم کم به این مواد بیافزایید و هم بزنید تا مایه خمیر سفت شود . به دست نچسبد. ۴ – خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و خمیر را دو ساعت کنار بگذارید تا بماند. مواد لازم پیراشکی گوشت : ۱ – تخم مرغ پخته : ۲ عدد ۲ – گوشت چرخ شده : ۳۵۰ گرم ۳ – پیاز : ۱ عدد ۴ – جعفری ریز شده : ۲ قاشق غذاخوری ۵ – رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری ۶ – نمک و فلفل : به مقدار لازم دستور پخت پیراشکی گوشت : ۱ – پیاز را خرد کرده و در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب آن تمام شود بعد روغن را به آن اضافه کرده و سرخشان کنید . ۲ – گوشت و پیاز سرخ شده را باهم مخلوط کرده و مقداری آن ها تفت دهید. ۳ – پس از تغییر رنگ گوشت و سرخ شدنش، رب گوجه را در نصف لیوان آب گرم حل کنید و به گوشت اضافه کنید تا بجوشد و آب آن به خورد گوشت رود سپس از روی حرارت بردارید. ۴ – تخم مرغ های آبپز و سفت شده را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید. ۵ – جعغری خرد شده، نمک و فلفل و اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به گوشت و تخم مرغ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید. ۶ – مقداری آرد بر روی تخته بپاشید و خمیر پیراشکی را خیلی نازک پهن و باز کنید و با دهانه ی لیوانی دایره هایی برش بزنید. ۷ – از مایه گوشت پیراشکی مقداری در وسط خمیر ریخته و دو طرف خمیر را به روی هم آورید و بهم بچسبانید تا موقع سرخ شدن باز نگردد. ۸ – در ماهی تابه ای گود مقدار زیادی روغن ریخته و پیراشکی گوشت را در روغن بیاندازید تا سرخ و طلایی شوند. ۹ – پیراشکی را در دیس چیده و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و سبزیجات آن را تزیین نمایید. در طرز تهیه پیراشکی گوشت به نکات زیر توجه کنید: • برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتر است از روغن کنجد و یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمایید تا هم پیراشکی های شما خوشمزه تر شود و هم از ضررهای داغ شدن زیاد روغن در امان باشید، چرا که با حرارت دیدن زیاد روغن، دودی تولید می شود که سرطانزا است. • یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر می باشد که بهتر از ترکیب این دو برای تهیه خمیر پیراشکی استفاده کنید. • از خمیرهای آماده نیز می توانید برای تهیه پیراشکی استفاده نمایید. اما خمیری که خودتان درست کنید بسیار لطیف تر و نرم تر خواهد شد و پیراشکی شما نیز پس از سرخ شدن نرم است. • زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبه های خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد. • سرو کردن پیراشکی همراه سس بسیار لذت بخش و جذاب تر خواهد بود. • می توانید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آن ها مقداری کنجد و خرفه بپاشید و سپس سرخشان کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...