طرز تهیه پیتزا مخلوط نیاز به زمان و وقت لازم دارد . مواد لازم ارایه شده برای ۶ نفر می باشد و زمان تهیه این پیتزا حدودا ۶۵ دقیقه است. پیتزا مخلوط با ذائقه خیلی از افراد سازگار است و به خاطر مواد لازم آن طعمی فوق العاده را داراست. سس کچاپ و سس الویه و … برای این پیتزا فوق العاده می باشد. طرز تهیه پیتزا مخلوط مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط : ۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی : ۱ بسته ۲ – پنیر پیتزا : به مقدار لازم ۳ – گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم ۴ – فلفل دلمه ای : ۲ عدد در دو رنگ ۵ – رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذا خوری ۶ – قارچ : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم ۷ – کالباس : ۲۰۰ گرم ۸ – پیاز متوسط : ۱ عدد ۹ – نمک : به مقدار لازم ۱۰ – فلفل : به مقدار لازم ۱۱ – پودر آویشن : به مقدار لازم ۱۲ – زیتون : به مقدار لازم دستور تهیه پیتزا مخلوط : ۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی را طبق دستوری که روی بسته بندی وجود دارد ، آماده کنید. البته خمیر پیتزا را خودتان نیز می توانید آماده کنید . ۲ – پیاز را به هر صورتی که دوست داشتید خرد کنید ولی رنده نکنید، سپس با مقداری روغن درون ماهی تابه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. ۳ – گوشت چرخ شده ، نمک ، فلفل و پودر آویشن را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم مواد را به خوبی با هم تفت دهید . ۴ – بعد از اینکه رنگ گوشت تیره و قهوه ای شد ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید ، ماهی تابه را پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید. ۵ – کالباس و فلفل دلمه ای را مکعبی و حبه ای خرد نمایید، پیاز را نیز حلقه ای برش بزنید، قارچ و مقداری زیتون نیز ریز کنید. ۶ – ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی ندهد ، می توانید از سس گوجه نیز استفاده کنید ۷ – خمیر پیتزا را نازک پهن کنید. رب تفت داده شده و یا سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر آغشته کنید. ۸ – مقداری پنیر پیتزا بر روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید. ۹ – سپس تمام مواد گوشتی را بر روی خمیر بریزی و پهن کنید. ۱۰ – کالباس ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، قارچ را که از قبل خرد و آماده کردید را بر روی مواد گوشتی بچینید. ۱۱ – در آخر تمام سطح پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید و زیتون های خرد شده را در بالاترین لایه بر روی پیتزا بریزید. ۱۳ – حدود ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا خمیر استراحت کند تا بخوبی پخته و ترد شود. ۱۳ – فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. مقداری با روغن کف سینی فر را چرب نمایید و پیتزا را درون سینی بگذارید، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. چند نکته : در طرز تهیه پیتزا مخلوط برای طلایی شدن روی پیتزا می توانید در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و مراقب باشید پیتزا نسوزد. برای اینکه پیتزا مخلوط به خوبی پخته و ترد شود بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید. بعد از آماده شدن پیتزا مخلوط را می توانید با سس های دلخواه آن را میل و نوش جان فرمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...