پیتزا گوشت و قارچ یکی از غذاهای ملل می باشد که سال هاست برای ایرانی ها شناخته شده است. این پیتزا به دلیل داشتن گوشت قرمز، دارای کالری فراوانی می باشد. مواد اساسی برای تهیه این پیتزا، گوشت چرخ شده و قارچ می باشد.

چاشنی های پیتزا

مواد لازم برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت

۱ – گوشت چرخ شده : ۳۰۰ گرم

۲ – قارچ خرد شده : ۳۰۰ گرم

۳- پیاز نگینی خرد شده : ۲ عدد متوسط

۴ – گوجه فرنگی خرد شده : ۴ عدد

۵ – فلفل دلمه ایی خرد شده : ۲ عدد

۶- خمیر آماده : ۱ عدد

۷ – روغن مایع مخصوص سرخ کردن : ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری

۸- پنیر پیتزا فیلا فیلا: ۵۰۰ گرم

۹- نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم

پیتزا گوشت

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت :

۱- ابتدا پیاز خرد شده، را با کمی روغن سرخ کرده و بعد از آن، گوشت چرخ شده را اضافه کرده و مجددا سرخ می کنیم.

۲- به مخلوط درست کرده نمک و فلفل و مقداری ادویه کاری اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

۳- گوجه فرنگی ها را در ظرفی جدا پخته و بعد از تبخیر آب گوجه ها، آن ها را با کمی روغن تفت دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت ، خمیر مخصوص پیتزا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و گوجه فرنگی هایی که به شکل رب در آماده را کامل بر روی خمیر بکشید.

۴- مقداری پنیر پیتزا روی خمیر ریخته و به ترتیب یک لایه گوشت، سپس یک لایه فلفل دلمه ایی و بعد قارچ ها را بر روی سطح خمیر بریزید.

۵- در انتها روی تمام مواد را با یک لایه پنیر پیتزا ، بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر قرار داده و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد اجازه دهید بپزد.

۶- زمانی که خمیر پیتزا طلایی شد و پنیر آن کاملا باز شد. پیتزا آماده است . طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت پایان یافت.

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

نکات کلیدی جهت طعم عالی پیتزا گوشت و قارچ

– از مقدار کمی سبزیجات معطر نیز می توانید در مواد پیتزا قارچ و گوشت برای خوشمزه تر شدن آن، استفاده کنید.

– از مقداری سیر ریز خرد شده نیز جهت خوش طعم شدن پیتزا قارچ و گوشت می توانید استفاده کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *