به نظر من تلفیق مزه ی سیب و دارچین جزء یکی از اشتها برانگیز ترین ترکیبات غذایی به حساب میاد. مخصوصا وقتی این دو تا مزه با هم گرم و پخته بشن و بوی محشرشون هم بلند بشه… در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه پنکیک خوشمزه با مغز سیب و دارچین رو میذارم که سر صبحی حال همه اعضای خونواده رو جا میاره … پنکیک با مغز سیب و دارچین مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب و دارچین ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد ۱ پیمانه شیر ۱ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری شکر ۳۰ گرم کره نوک قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری دارچین سیب به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه پنکیک با مغز سیب مراحل تهیه پنکیک سیب و دارچین ابتدا باید تخم مرغ، یک قاشق غذا خوری از کل شکر و وانیل رو با همزن بزنیم تا مخلوطمون کرم رنگ کش دار بشه. زدن تخم مرغ حالا کره که آبش کردیم و شیر رو هم اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا مواد یکدست مخلوط بشن. اضافه کردن شیر و کره در نهایت آرد و بیکینگ پودر رو که با هم الک کردیم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا مخلوطمون یکنواخت باشه. غلظت مخلوظ باید به حدی باشه که وقتی سیب های آماده شده رو که در ادامه میبینین داخلش گذاشتیم خوب به سیب بچسبن پس در نهایت اگه مخلوط خیلی سفت یا شل بود میتونین کمی شیر یا آرد بهش اضافه کنین. مخلوط نهایی حالا سیب هارو حلقه میکنیم و قسمت هسته هاشون رو میتونیم با یه ماسوره فرم دهی خامه در بیاریم. بریدن حلقه ای سیب بعد یک قاشق باقیمانده شکر و دارچین رو با هم مخلوط کرده و روی سطح سیب میمالیم. آغشته کردن سیب به مخلوط دارچین حالا حلقه های سیب رو روی هم قرار میدیم. گذاشتن دو تکه سیب روی هم در نهایت دو حلقه سیب روی هم رو داخل مایه پنکیک میبریم تا به مواد آغشته بشه. آغشته کردن سیب به مایه پنکیک کف ماهیتابه رو با کمی کره چرب میکنیم و وقتی داغ شد سیب های آغشته به مایه رو داخلش میذاریم و حرارت رو ملایم کرده و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا پنکیک مغز پخت شده و یک طرفش طلایی بشه. سرخ کردن پنکیک بعد برشون میگردونیم و اجازه میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه. در این مرحله احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه. طلایی شدن هر دو طرف حالا پنکیک های مغز دار خوش عطر و بومون حاضره و میتونیم سروشون کنیم … نوش جان پنکیک با مغز سیب منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...