اینکه ما چقدر برای تهیه غذاهامون از سبزیجات و گیاهان استفاده می کنیم بیشتر از هر چیزی برمیگرده به فرهنگ غذایی و ذائقه ما و البته سبک زندگیمون. قطعاً اگر ما دلمون بخواد تا سبک زندگی و فرهنگ غذایی سالم تری داشته باشیم باید به فکر استفاده بیشتر و بهتر از میوه و البته سبزیجات باشیم. در ادامه با یک غذای مملو از سبزیجات و سبک گیاهخواران در خدمتتون خواهیم بود. پای سبزیجات مواد لازم برای تهیه پای سزیجات سیب زمینی ۲ تا ۳ عدد کلم بروکلی ۲۰۰ گرم بادمجان متوسط ۲ عدد هویج ۲ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری قارچ ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه آب ۱/۵ پیمانه کره ۳۰ گرم خمیر یوفکا ۲۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه به میزان لازم پنیر موزارلا به میزان لازم مراحل تهیه پای سبزیجات فر رو روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیمش می کنیم. بادمجان، قارچ، گلم بروکلی و هویج رو خرد می کنیم. هویج رو به صورت نگینی ریز خرد می کنیم تا موقع پخت کاملاً پخته بشه. خرد کردن سبزیجات سبزیجات خرد شده رو داخل یک کاسه میریزیم و روغن زیتون رو به همراه کمی نمک و پودر فلفل بهشون اضافه و با هم مخلوط می کنیم. آغشته کردن سبزیجات با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط سبزیجات رو که مزه دار کردیم داخل یک ظرف نشکن و مقاوم به حرارت میریزم و روی سبزیجات رو پوره گوجه فرنگی میریم و سپس ظرف رو داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم تا برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزه و طعم دار بشه. تو این مدت یکی دو بار مخلوط سبزیجاتمون رو به هم میزنیم. ریختن سبزیجات مزه دار شده داخل ظرف مناسب و آغشته کردن پوره گوجه فرنگی در فاصله ای که بقیه سبزیجات دارن پخته میشن، سیب زمینی رو همراه با مقداری آب و کمی نمک، آبپز می کنیم و بعد از پخته و سرد شدن اون ها رو پوست کنده و با کمک چنگال و یا میشر اون رو به صورت پوره در میاریم. پوره کردن سیب زمینی های پخته آب رو داخل یک تابه دیواره دار می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.وقتی که گرم شد مره رو به همراه شیر بهش اضافه میکنیم. اضافه کردن شیر به کره و آب اجازه میدیم تا مایع به جوش بیاد و بعد سیب زمینی پوره شده رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط می کنیم و مرتب به هم میزنیم. بعد از ۴ تا ۵ دقیقه مخلوط رو از روی حرارت بر میداریم. اضافه کردن سیب زمینی های پوره شده اجازه میدیم تا کمی از حرارت بیفته .تو این فاصله ورقه های یوفکا رو که از قبل از یخچال خارج کردیم رو روی تخته قرار میدیم و به صورت نواری برش می زنیم. خرد کردن ورقه های یوفکا تکه های ورقه های یوفکا رو داخل یک کاسه ریخته و مخلوط شیر و سیب زمینی روی اون میریزم و با هم مخلوطشون می کنیم. اضافه کردن مخلوط پوره سیب زمینی و شیر و کره و نهایتاً سبزیجات پخته و مزه دار شده رو به مخلوط خمیری اضافه می کنیم و خوب با هم هم میزینم. اضافه کردن سبزیجات پخته و مزه دار شده حالا مخلوط پای رو داخل قالب می ریزیم و سطحش رو یکنواخت میکنیم. اگر دوست داشته باشین تا طعم پنیر رو بیشتر حس کنین می تونین لا به لای سبزیجات رو پنیر بریزین. ریختن مخلوط سبزیجات و خمیر یوفکا داخل قالب حالا روی پای رو با پنیر می پوشونیم و در صورت تمایل کمی پودر آویشن روی اون می پاشیم و قالب یا ظرف پای رو داخل فر قرار میدیم. ریختن پنیر موزارلا رنده شده به همراه پودر اورگانو یا آویشن پای سبزیجاتمون رو برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از زمان داده شده قالب رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا از حرارت بیفته چون اگر به صورت خیلی داغ سرو کنیم ظاهر قشنگی نداره و ممکنه از هم متلاشی بشه. روی پای رو هم با سبزیجات معطر خرد شده تزئین و سپس نوش جان می کنیم. پای سبزیجات منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...