توی فصل تابستون جون میده از غذاهای سبک مثل ورقه کدو و پیاز که توش ازسبزیجات استفاده شده و ترجبحا گوشت و مرغ هم نداره استفاده کنیم، قبول دارین؟؟ در این مطلب براتون طرز تهیه این ورقه خوشمزه سبزیجات رو میذارم که داخلش از کدو و گوجه و پیاز استفاده شده و مزه اش و قیافش هوش از سرتون میبره … ورقه کدو و پیاز مواد لازم برای تهیه ورقه کدو و پیاز ۳ عدد کدو ۴ عدد گوجه فرنگی ۲ الی ۳ عدد فلفل سبز ۱ الی ۲ عدد پیاز ۳ عدد تخم مرغ نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ورقه کدو و پیاز مراحل تهیه ورقه کدو و پیاز ابتدا کدو رو پوست میکنیم و حلقه حلقه میبریم و بعد بهشون نمک هم میزنیم. حلقه کردن کدو حالا داخل یه ماهیتابه کمی روغن ریخته و کدوها رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر طلایی شدن بپزن. سرخ کردن کدو وقتی یک طرف طلایی شد برشون میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه. طلایی شدن دو طرف پیازهارو هم حلقه حلقه میبریم. حلقه کردن پیاز حالا داخل یه ماهیتابه دیگه مقدار کمی روغن ریخته و حلقه های پیاز رو داخلش میچینیم و کمی نمک هم روشون میپاشیم. مقدار پیار و گوجه باید به قدری باشه که کاملا سطح ماهیتابه رو پر کنه. چیدن پیاز بعد گوجه هارو هم حلقه حلقه کرده و روی پیاز میچینیم و باز کمی نمک روی گوجه فرنگی ها میپاشیم. اضافه کردن گوجه فرنگی در نهایت کدوها و فلفل هایی که خرد کردیم رو هم اضافه میکنیم. به اندازه ۱/۴ لیوان آب به مواد اضافه میکنیم تا پیاز ها قبل پختن نسوزن. حالا در ماهیتابه رو میذاریم و اجازه میددیم تا مواد با حرارت ملایم کاملا بپزن. اضافه کردن فلفل و کدو وقتی سبزیجات پختن در ماهیتابه رو برمیدارم تا آب اضافیشون کاملا کشیده بشه. پختن مواد حالا تخم مرغ هارو با مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه خوب هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه. هم زدن تخم مرغ بعد مخلوط تخم مرغ رو طوری روی سبزیجات میریزیم که همه سطح ماهیتابه رو پر کنه و لا به لای مواد بره. باز در ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغ سفت بشه. اضافه کردن تخم مرغ وقتی تخم مرغ سفت شد ورقه رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم کمی طلایی بشه. احتیاجی به بستن در ماهیتابه نیست. برگرداندن ورقه حالا ورقه سبزیجات لذیذمون حاضره … نوش جان ورقه کدو و پیاز منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...