نام دیگر موساکا در یونان موزاکا است. پایه و اساس اکثر غذاهای یونانی سبزیجاتی مانند سیب زمینی و بادمجان و بامیه و پیاز و لوبیا سبز است. رژیم گیاهخواری در یونان بسیار پرطرفدار است. در ادامه مطلب طرز تهیه موساکا به همراه سس سفید را مشاهده خواهید کرد. موساکا نوعی گراتن است که به همراه نان سرو می شود. در این بخش از آشپزی ملل طرز تهیه موساکا را با سبزیجات به شما عزیزان آموزش می دهیم تا پایان مطب همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه سس سفید موساکا آرد : ۱ قاشق غذاخوری شیر : ۱ پیمانه کره : ۲۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم خامه : ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه سس سفید موساکا ابتدا شیر و آرد در قابلمه ای مناسب با یکدیگر مخلوط کنید. سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و آنقدر مخلوط شیر و آرد را هم بزنید که غلیظ شود سپس کره را به همراه نمک و فلفل به مواد درون قابلمه اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و خامه را به مواد مخلوط سس سفید اضافه کنید. مواد لازم برای طبخ موساکا گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم قارچ : ۲۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد فلفل دلمه ای متوسط : ۱ عدد پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۱ قاقش غذاخوری بادمجان قلمی : ۴ عدد آویشن : ۱ قتشق غذاخوری سیر : ۳ حبه طرز تهیه موساکا یونانی برای طبخ موساکا فر را روی درجه حرارت ۲۰۰ تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود. بادمجان ها را پوست بکنید سپس آن ها را به مدت ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید تا طعم تلخی آن ها از بین برود بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان ها را از آب نمک بیرون آورید و آن ها را به خوبی خشک کنید سپس بادمجان ها را سرخ کنید. ابتدا در تابه ای مقداری روغن بریزید سپس پیاز را به خوبی تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید و بعد سیر را به پیاز اضافه کنید تا تفت بخورد و در مرحله بعدی طرز تهیه موساکا قارچ را به پیاز اضافه کنید و بعد از این که آب قارچ خشک شد گوشت چرخ کرده را به به مواد اضافه کنید تا به خوبی سرخ شود سپس فلفل دلمه ای را به مخلوط مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را به مایه گوشتی اضافه کنید و رب را به همراه مواد تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس آویشن را به مواد اضافه کنید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید. ظرف پریکسی را به خوبی چرب کنید و سپس به ترتیب و به صورت لایه لایه بادمجان و مایه گوشت و سس سفید و پنیر پیتزا را در ظرف پریکس قرار دهید. توجه داشته باشید که لایه آخر موساکا باید پنیر پیتزا باشد. مراحل ذکر شده را به ترتیب انجام دهید تا مواد موساکا به پایان برسد. در مرحله آخر طرز تهیه موساکا ظرف حاوی مواد را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ بگذارید و در دو دقیقه آخر گریل فر را هم روشن کنید تا روی سطح موساکا طلایی رنگ شود. در طرز تهیه موساکا می توانید از یک لایه سیب زمینی سرخ شده در ظرف استفاده کنید و هم چنین می توانید قارچ را سرخ نکنید و آن را بر روی لایه گوشتی قرار دهید. بعد از اینکه موساکا به طور کامل پخته شد می توانید آن را با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و … تزیین کنید و به همراه نان و نوشیدنی دلخواه این غذای محلی یونانی را در کنار اعضای خانواده خود سرو کنید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...