مربای بهار نارنج نوعی مربا فوق العاده خوشمزه است که می توانید آن را با گلاب و پودر هل و آبلیمو …. تهیه کنید. در این بخش از آشپزی مجله آرگا طرز تهیه مربای بهار نارنج را با بهترین روش به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

مربای گل محمدی و مربای بالنگ و مربای بهار نارنج از انواع مربا ها با طعم و عطر خاص و بی نظیر است که هر کدبانویی می تواند این مرباهای خوشمزه را تهیه کند. در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با دستور تهیه مربای بهار نارنج آشنا سازیم.

دستور تهیه مربای بهار نارنج

مواد لازم

بهار نارنج : ۴ لیوان
گلاب : ۱ لیوان
شکر : ۳ لیوان
آب : ۳ لیوان
آبلیمو : ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل سبز : ۱/۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه مربای بهار نارنج

ابتدا بهار نارنج را برگ برگ کنید و سپس آن را بشویید و بعد برگ های بهار نارنج را در درون قابلمه بریزید و روی آن ها را آب بریزید و حرارت شعله گاز را زیاد کنید تا آب به دمای جوش رسد و سپس بهار نارنج ها را در درون آبکش بریزید و بشویید و همین کار را ۲ مرتبه دیگر انجام دهید تا تلخی بهار نارنج ها از بین برود.

مربای خوش طعم بهار نارنج

سپس در درون قابلمه ۳ لیوان آب سرد بریزید و گلاب را هم اضافه کنید و بهار نارنج های آبکش شده را اضافه نمایید و شکر را در لا به لای بهار نارنج ها بریزید و درب قابلمه را ببندید و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در درون یخچال بگذارید.
بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از درون یخچال خارج کنید و بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و سپس حرارت شعله گاز را کم کنید تا مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود و گلبرگ های بهار نارنج شیشه ای شکل شوند.

اضافه کردن شکر و گلاب به مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

در مرحله آخر طرز تهیه مربای بهار نارنج آبلیمو و پودر هل سبز را به مربا اضافه کنید و بعد از این که مربا چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و در محل مناسبی قرار دهید تا مربا خنک شود و سپس مربا را در درون بطری های شیشه ای بریزید.

طرز تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج را می توانید به عنوان وعده صبحانه خود با نان و کره میل کنید و هم چنین این مربا را می توانید به همراه چای نیز در وعده عصرانه و میان وعده خود میل نمایید. امیدواریم از درست کردن مربای بهار نارنج در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده طرز تهیه انواع مرباها با طعم های مختلف به بخش انواع مربا مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *