انواع فرنی ها گزینه های خیلی مناسبی برای سحری و افطاری در ماه رمضان هستن چون هم پختشون خیلی دنگ و فنگ نداره و سریع آماده میشه و هم به خاطر مواد تشکیل دهنده و بافتشون برای روزه دارها خیلی مناسبن … از طرفی خیلی خوبه که در ماه رمضان گاهی مواد غذایی مغذی و پر انرژری رو به فرنی اضافه کنیم تا بتونه بیشتر سیرمون نگه داره مثل مغز های خوراکی. در این مطلب طرز تهیه یه فرنی خوشمزه و خوشرنگ رو گذاشتم که با پودر پسته درست میشه. فرنی پسته ای مواد لازم برای تهیه فرنی پسته ای ۲ لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری شکر ۱/۳ پیمانه گلاب ۳ قاشق غذاخوری پودر پسته خلال پسته برای تزیین مواد لازم برای تهیه فرنی پسته ای مراحل تهیه فرنی پسته ای ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزم و بعد آرد برنج رو هم بهش اضافه میکنیم و آرد و شیر سرد رو با هم خوب مخلوط کنیم تا صاف و یکدست بشه. شیر باید کاملا سرد باشه چون آرد با شیر داغ خوب مخلوط نمیشه و گوله میشه. اضافه کردن آرد برنج حالا شکر رو اضافه کرده و شعله گاز رو هم روشن میکنیم و با حرارت ملایم مدام مخلوط رو هم میزنیم تا شکر آب شده و مایعمون هم غلیظ بشه. اضافه کردن شکر وقتی مایعمون غلیظ شد گلاب رو هم اضافه میکنیم و باز مخلوط رو هم میزنیم. اضافه کردن گلاب در نهایت پودر پسته رو هم اضافه کرده و مخلوط رو هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه. اضافه کردن پودر پسته هم زدن رو تا جایی ادامه میدیم که به غلظت دلخواهمون برسیم. قوام آمدن فرنی حالا فرنی پسته ای ما حاضره … داخل ظرف دلخواهمون میریزیمش و با خلال پسته نزیینش میکنیم. این فرنی رو میتونیم داغ یا سرد میل کنیم. نوش جان تزیین فرنی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...