شیر بادام نوشیدنی مقوی و پرطرفداری است که می توانید این نوشیدنی را به تنهایی و یا با ترکیب کردن آن با بقیه نوشیدنی ها میل کنید. در طرز تهیه شیر بادام از عسل و مغز بادام و آب استفاده می شود و که توصیه می شود میانسالان و کودکان به دلیل خواص بیشمار این نوشیدنی آن را میل کنند. شربت آلوئه ورا و شیر بادام و شربت به لیمو از انواع نوشیدنی های خنک با طعم بی نظیر هستند که بهتر است در فصول گرم تابستان از میل کردن این نوشیدنی های خنک غافل نشوید. مواد لازم آب ولرم : ۱ لیوان مغز بادام : ۱۲ عدد عسل : ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه شیر بادام در منزل برای تهیه شیر بادام ابتدا بادام را به مدت چند ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس بادام های خبیس خورده را در آبکش بریزید. پوست بادام ها را بکنید. سپس بادام ها را آسیاب کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه شیر بادام عسل را در مقداری آب گرم حل کنید سپس عسل و باقی مانده آب را به بادام های آسیاب شده اضافه کنید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا عسل و بادام به خوبی در آب حل شوند. سپس شیر بادام را درون یخچال قرار دهید و این نوشیدنی خنک را میل کنید. فواید بیشمار شیر بادام شیر بادام را بهتر است برای جلوگیری از ضعف بدن در هنگام افطار و سحر ماه مبارک رمضان میل کنید. شیر بادام نوشیدنی گیاهی مفید است و بهتر است این نوشیدنی خنک را جایگزین شیر گاو کنید. شیر بادام حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است که این مواد مغذی برای سلامت بدن مفید هستند. با نوشیدن معجون عسل و شیر بادام تجربه خوابی راحت را خواهید داشت. شیر بادام و عسل برای مقابله با پیری و بهبود دستگاه گوارش مفید است. برای داشتن انرژی بیشتر و تمرکز بیشتر بهتر است شیر بادام را میل کنید. برای پیشگیری از بیماری های تنفسی نوشیدنی بی نظیری است. یک صبحانه مغذی و بی نظیر است. از مبتلا شدن کودکان به کمبود آهن و کلسیم جلوگیری می کند و علاوه بر این قدرت ایمنی بدن را در کودکان افزایش می دهد. این نوشیدنی همچنین باعث تقویت حافظه کودکان می شود. هنگام درست کردن شیر بادام باید بادام را به صورت کامل میکس کنید تا این نوشیدنی کیفیت بیشتری داشته باشید؛ امیدواریم از تهیه این نوشیدنی سرد در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...