شیرینی سنتی و اصیل همیشه جزو پرطرفدار ترین انتخاب های ما برای نوروز هستند. اغلب این شیرینی ها از دسته شیرینی های خشک هستند که موندگاری بیشتری دارن و اندازه های کوچیک تر. شیرینی های مختلف در جای جای کشور عزیزمون تهیه میشن و همگی عالی و خوشمزه هستند. امروز با هم طرز تهیه یک شیرینی خوش عطر و خوش طعم که خیلی راحت درست میشه رو باهم میبینم. شیرینی تبریزی به دلیل وجود شیرینی کم و بافت سبکی که داره برای عید خیلی مناسبه. شرینی تبریزی مواد لازم برای تهیه شیرینی تبریزی کره ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه) آرد ۱۲۵ گرم (۱ پیمانه) شکر نرم و دانه ریز ۳۰ گرم (۱/۴ پیمانه) بکینگ پودر ۱/۴ قاشق مربا خوری پودر هل سائیده شده ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پسته مقداری برای تزئین طرز تهیه شیرینی تبریزی همونطور که می دونین برای شیرینی هایی که در اون ها کره به کار رفته، قبل از اینکه کار رو شروع کنیم کره رو باید حتماً در محیط آشپزخونه قرار بدیم تا کره نرم بشه. سپس سینی مخصوص فر رو کاغذ روغنی میندازیم و فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. حالا کار رو با اضافه کردن شکر به کره شروع می کنیم. ریختن شکر روی کره نرم کره و شکر نرم و دونه ریز رو با دور پایین همزن می زنیم تا کره و شکر حسابی با هم مخلوط بشن و یک بافت سبک در کره ایجاد بشه. سپس آرد رو همراه با بکینگ پودر یکی دو بار از الک رد می کنیم و بعد همراه با پودر هل ساییده شده به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم. اضافه کردن مخلوط آرد و بکینگ پودر همراه پودر هل حالا کره و آرد رو با دور پایین همزن با هم یکی دو دقیقه مخلوط می کنیم تا شبیه به خرده های نون در بیان. تو این مرحله همزن رو خاموش می کنیم ودیگه به همزدن ادامه نمیدیم. چون اگر روغن کره ازش خارج بشه، شیرینی ما بعد از پخت خشک و بیسکوئیتی خواهد شد. مخلوط آرد و کره و شکر که به صورت خرده نان حالا خمیر رو با دست منسجم می کنیم تا خمیر یکدست بشه. جمع کردن خمیر شیرینی تبریزی حالا از خمیر توپ های کوچولو جدا می کنیم و اون رو توی دست فرم میدیم و روی سینی فر با فاصله از هم قرار می دیم. پس با نوک چاقو یا مهر مخصوص شیرینی، روی اون رو طرح میندازیم. فرم دادن خمیر به صورت توپ های کوچک و طرح انداختن روی آنها و نهایناً روی توپ ها رو با مقداری پودر پسته تزئین می کنیم. سینی فر رو داخل فر قرار می دیم و با درجه ۱۸۰ سانتیگراد برای ۱۲-۱۵ دقیقه شیرینی ها رو می پزیم. بعد از پخت سینی رو از فر خارج می کنیم و تا خنک شدن کامل، اصلاً بهشون دست نمی زنیم. نکات شیرینی تبریزی بعد از خنک شدن اون رو در ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم. این شیرینی موندگاری خیلی خوبی داره و بافت خودش رو خیلی خوب حفظ می کنه. به شرطی که هوا نبینه و در جای خنک نگهداری بشه. دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهند. بنابراین، به حرارت و زمان پخت توجه لازم رو داشته باشید. شرینی تبریزی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...