ترشی مخلوط و شور مخلوط از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار هستند که بهتر است هر کدبانویی با طرز تهیه آن ها آشنا باشد. در طرز تهیه شور مخلوط از انواع سبزیجات مختلف نظیر گل کلم و خیار و فلفل سبز و کرفس و هویج و سیر و سبزی های معطر ترشی استفاده می شود. بهتر است انواع ترشی ها و شور را در منزل خودتان تهیه کنید تا از بهداشتی و سالم بودن آن ها مطمئن شوید, شور و انواع ترشی ها را می توانید در کنار پلو ها و ماکارونی و … میل کنید. درست کردن شور مخلوط در منزل می تواند سفره شما را تا مدت ها رنگین تر نماید. مواد لازم گل کلم : ۱ کیلو سیر : ۳۰۰ گرم فلفل سبز تازه : ۴۰۰ گرم خیار ریز : ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم سبزی معطر ( برگ کرفس, جعفری, مرزه, ترخون ) : ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم کرفس : ۱ بوته هویج : ۱ کیلو گرم نمک : به میزان لازم آب : به میزان لازم طرز تهیه شور مخلوط در منزل در مرحله اول طرز تهیه شور ابتدا همه سبزیجات را به خوبی بشویید و سپس آن ها را خرد کنید. بعد از خرد کردن سبزیجات گل کلم و هویج و ساقه کرفس و خیار و فلفل سبز را بر روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا آب آن ها به طور کامل گرفته شود و کاملا خشک شوند سپس ظرف هایی را که قرار است سبزیجات شور را در آن ها بریزید به خوبی بشویید و اجازه دهید تا ظرف ها نیز به طور کامل خشک شوند. بعد از خشک شدن دبه ها و سبزیجات شور ابتدا یک لایه از سبزیجات معطر را در کف دبه بریزید و سپس یک حبه سیر و یک فلفل سبز بر روی سبزیجات بریزید و روی سبزیجات معطر را با بقیه مواد شور پر کنید سبزیجات شور را بهتر است با فشار درون دبه بریزید تا مواد شور به خوبی فشرده شوند در لابلای مواد شور از سبزیجات معطر و سیر و فلفل استفاده کنید. بعد از تمام شدن سبزیجات شور بر روی هر یک دبه ها مقداری سرکه و آب نمک سرد بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه شور مخلوط ابتدا بر روی در هر ظرف یک فریزر قرار دهید و سپس درب ظرف ها را به صورت محکم ببندید و دبه های شور را در جای خنک قرار به مدت ۱ ماه قرار دهید تا شور آماده شود. نکاتی برای تهیه شور مخلوط بهتر است اندازه سبزیجات خرد شده شور خیلی ریز نباشد. در روش تهیه شور مخلوط بهتر است خیار را به صورت حلقه حلقه خرد کنید همچنین می توانید خیار های ریز را خرد نکنید و به صورت درسته در هنگام درست کردن شور مخلوط از آن ها استفاده کنید. برای طرز تهیه آب نمک ابتدا در درون قابلمه ای به میزان لازم آب بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید نمک را به آب اضافه کنید و بعد از حل شدن نمک در آب قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید. میزان نمک برای هر دو لیوان دسته دار آب یک قاشق غذاخوری سر خالی است. توجه کنید که دبه ها و سبزیجات شور باید کاملا خشک شده باشند. بهتر است دبه ها را قبل از تهیه شور با مایع ظرفشویی بشویید. در طرز تهیه شور مخلوط اگر تمایل دارید که رنگ شور روشن و سفید شود بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید در صورت در دسترس نبودن سرکه سفید می توانید از سرکه انگور نیز استفاده کنید. برای مشاهده روش تهیه انواع شور کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...