شربت زعفران طعم و رنگ بسیار خوبی دارد و از انواع نوشیدنی های رایج در ایران است این شربت بیشتر در خراسان و در فصول گرم سال استفاده می شود شما می توایند با نوشیدن این شربت خوشمزه در فصل تابستان نهایت لذا را ببرید. این شربت یکی از انواع شربت های نذری در ایام محرم نیز به شمار می رود در مطالب زیر طرز تهیه شربت زعفران دلچسب را به شما عزیزان آموزش می دهیم. در فصل تابستان علاوه بر سرمای دلپذیر پنکه و کولر با خوردن شربت خاکشیر خوش طعم و شربت سکنجبین خوش رنگ و بو و شربت زعفران می توانید گرمای طاقت فرسای تابستان را به خوبی تحمل کنید و از روز های گرم و بلند تابستان نهایت لذت را ببرید . در این مطلب آموزشی طریقه درست کردن شربت زعفران را به صورت مرحله به مرحله ملاحظه خواهید کرد. مواد لازم برای ۴ نفر شکر : به میزان لازم زعفران ساییده شده : ۱/۲ قاشق غذا خوری گلاب : ۳ قاشق غذا خوری آب : نیم لیتر طرز تهیه شربت زعفران برای طرز تهیه شربت زعفرانی ابتدا آب را در درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد. سپس زیر شعله گاز را کم کنید و شکر را به آب اضافه کنید و مخلوط شکر و آب را به خوبی هم بزنید. پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده را به مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این که همه مواد شربت باهم مخلوط و یکدست شدند گلاب را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد شربت را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود. بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آن را در درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید. برای سرو کردن شربت زعفران مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان را با آب خنک پر کنید و مقداری یخ در درون لیوان بریزید. امیدواریم از طرز تهیه شربت زعفران نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده دستور طرز تهیه انواع شربت های خوشمزه و خنک می توانید در صورت تمایل به بخش نوشیدنی سرد مراجعه کنید و با تهیه هر یک از این نوشیدنی های خوشمزه نهایت لذت را از یک روز تابستانی ببرید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...