شربت ها طعم های متفاوتی دارند و شما می توانید بنا بر ذائقه خود در فصل تابستان انواع شربت ها را تهیه کنید. در این بخش از آشپزی مجله آرگا قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شربت به لیمو خوش طعم به صورت مرحله به مرحله آشنا سازیم. در فصول گرم تابستان نوشیدن شربت بسیار دلچسب و گوارا است. شربت ها در انواع طعم های مختلف نظیر شربت آلبالو و شربت زعفران و شربت به لیمو موجود هستند. روش درست کردن شربت به لیمو بسیار آسان و راحت است و شما می توانید با صرف مدت زمان اندکی این شربت خوش عطر و خوش طعم را تهیه نمایید. مواد لازم برای ۴ نفر شکر : ۲ کیلو آب : ۴ لیوان آبلیمو : ۱/۲ استکان به : ۲ کیلو طرز تهیه شربت به لیمو در مرحله اول طرز تهیه شربت به لیمو ابتدا به را تمیز کنید و بشویید سپس به را رنده کنید می توانید به را ۴ قاچ کنید و دانه های آن را خارج کنید و از چرخ رد کنید. در مرحله بعدی تهیه شربت به لیمو، میوه به رنده شده یا چرخ شده را در درون صافی بریزید و آب آن ها را بگیرید. شکر را با ۴ لیوان آب در درون قابلمه ای مناسب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید و شربت دو یا سه جوش زد شربت را در درون صافی بریزید. شربت صاف شده را با آب به مخلوط کنید و دوباره مخلوط شربت و آب به را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا چند جوش بزنند. بعد از این که شربت قوام آمد. آبلیمو را به شربت به لیمو اضافه نمایید و اجازه دهید، شربت و آبلیمو دو و سه جوش بزنند و سپس قابلمه را از روی گاز بردارید. شربت به لیمو از انواع شربت هایی است که در ماه مبارک رمضان می توانید هنگام افطار آن را تهیه نمایید. در این مطلب دستور تهیه شربت به لیمو را ملاحظه کردید که امیدواریم با کمک این آموزش بتوانید شربت به لیمو با بهترین طعم را در منزل تهیه کنید. برای مشاهده تهیه انواع شربت و نوشیدنی های متفاوت می توانید به بخش نوشیدنی سرد مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...