سمبوسه نوعی غذای خیابانی هندی است که در بسیاری از کشورها از جمله ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. اگر شما نیز به دنبال تهیه غذایی خوشمزه و در عین حال ساده و راحت هستید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید و از طرز تهیه سمبوسه سبزیجات خوشمزه که در این مقاله ارائه می دهیم دیدن نمایید.

طرز تهیه سمبوسه سبزیجات که قصد ارائه آن را داریم کمی با دیگر دستورات تهیه سمبوسه که تاکنون معرفی نموده ایم متفاوت است. در این دستور علاوه بر مواد میانی سمبوسه، از ترشی سمبوسه نیز استفاده می نماییم که طعم فوق العاده ایی به سمبوسه سبزیجات ما می دهد. توجه داشته باشید که در پخت سمبوسه سبزیجات همچون سمبوسه بدون گوشت، از هیچ نوع گوشتی استفاده نشده است و تنها سبزیجات به کار برده در آن هستند که طعم خاصی به این غذا می بخشند.

مواد لازم ترشی سمبوسه

  • برگ گشنیز تازه: نیم فنجان
  • پیاز قرمز خرد شده: ربع فنجان
  • آب: یک قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه: یک تکه پوست کنده
  • فلفل سرانو: یک عدد خرد شده
  • برگ نعناع تازه: یک فنجان
  • آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: نوک قاشق چای خوری
  • نمک: ربع قاشق چای خوری

برای تهیه ترشی سمبوسه سبزیجات، تمام مواد را داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید. از این مخلوط، مواد نرمی به دست می آید. مواد نرم شده را در کناری قرار دهید. هنگام پختن سمبوسه سبزیجات می توان این ترشی را حذف نمود اما برای طعم بهتر این نوع سمبوسه پیشنهاد می کنیم حتما این ترشی را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید. حال به سراغ روش تهیه سمبوسه می رویم.

مواد لازم

  • سیب زمینی آب پز: یک و نیم فنجان پوره شده
  • عدس زرد پخته شده: ربع فنجان
  • پودر کاری: یک قاشق چای خوری
  • کره: یک قاشق چای خوری
  • نعناع تازه: یک قاشق غذاخوری ساطوری شده
  • خمیر رول تخم مرغی: ۱۰ عدد
  • تخم مرغ بزرگ زده شده: یک عدد
  • زیره آسیاب شده: ربع قاشق چای خوری
  • روغن:به میزان لازم
  • نخود سبز ریز منجمد: نیم فنجان
  • نمک: ربع قاشق چای خوری
  • هویج: یک عدد

مواد لازم سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه سبزیجات خوشمزه و عالی

برای پخت سمبوسه سبزیجات، نخودها را در کناری قرار دهید تا یخ آن ها باز شود. هویج را خرد یا رنده کنید. سیب زمینی را نیز خرد کنید. اگر از سیب زمینی پخته استفاده می کنید، آن را رنده کنید. حالا تابه را بر روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن، پیاز را خرد کنید و به روغن اضافه کنید. در مرحله بعدی تهیه سمبوسه سبزیجات, سیب زمینی خرد شده و هویج را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورند.

هویج و پیاز

در این مرحله باید هویج و سیب زمینی را نیم پز کنید. البته بهتر است برای تفت دادن از هویج و سیب زمینی پخته استفاده کنید. در ادامه نخود سبز را به مجموع مواد اضافه کنید.

اضافه کردن نخود

نخود سبزها را نیز می توانید از قبل بپزید. تمام مواد را با هم در تابه مخلوط کنید. در ادامه نعناع، پودر کاری، کره، نمک،زیره و عدس را نیز به تابه اضافه و هم بزنید.

تفت دادن سیب زمینی و نخود سبز

در ادامه تهیه سمبوسه باید به سراغ خمیر سمبوسه بروید.  رول خمیری را باز کنید (می توانید از خمیر آماده، نان لواش و یا خمیر تهیه شده در منزل استفاده نمایید. خمیر را از وسط برش بزنید تا ۲ مستطیل به دست آید.

برش دادن خمیر سمبوسه

تخم مرغ را هم بزنید. لبه این خمیرهای طویل را با تخم مرغ تر کنید.

تر کردن خمیر سمبوسه با تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری از مخلوط آماده شده را بر روی خمیر بریزید. آن گاه خمیر سمبوسه را بپیچید. همان طور که می دانید طرز پیچیدن سمبوسه باید به شکل مثلثی باشد. حال تابه ای را بر روی حرارت قرار دهید و روغن در آن بریزید. توجه داشته باشید میزان روغن باید به حد کافی باشد.

روغن

حالا سمبوسه های آماده شده را داخل روغن شناور سازید و صبر کنید تا سمبوسه ها سرخ شوند.

طرز تهیه سمبوسه سبزیجات

سرخ کردن سمبوسه

اگر به درستی عمل کرده باشید و روغن کافی ریخته باشد، برای پختن هر طرف سمبوسه یک دقیقه زمان نیاز دارید. بعد از سرخ شدن نیز آن ها را بر روی پارچه تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها کشیده شود.

سمبوسه

حال می توانید سمبوسه های سبزیجات تهیه شده را با ترشی خوشمزه ایی که در ابتدا تهیه نمودید، نوش جان نمایید و از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه سمبوسه سبزیجات

ضمن اینکه امیدواریم نهایت استفاده را از طرز تهیه سمبوسه سبزیجات که در این مطلب ارائه دادیم برده باشید، پیشنهاد می کنیم با مراجعه به بخش انواع سمبوسه از دیگر دستورات عالی و فوق العاده برای تهیه سمبوسه های مختلف دیدن نمایید.

The post طرز تهیه سمبوسه سبزیجات خوشمزه و محبوب appeared first on آرگا.

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *