سالاد ها انواع و اقسام مختلف دارن بعضی هاشون سبکتر هستن و به عنوان پیش غذا استفاده میشن و بعضی دیگه چون مواد مغذی و پرانرژی به اندازه کافی داخلشون استفاده شده حتی میتونن یه وعده غذایی کامل باشن. مثل سالادی که میخوام طرز تهیه اش رو امروز براتون بگم. مرغ و سیب زمینی استفاده شده تو این سالاد اونو حسابی مقوی و انرژی زا کرده و میتونه یه غذای کامل باشه … پیشنهاد میکنم حالا که پاییزه و انواع سبزیجات تر و تازه موجوده حتما درستش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین. سالاد مرغ و گل کلم مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و گل کلم ۱ عدد سینه مرغ ۱ قاشق غذاخوری پیازداغ ۴۰۰ گرم گل کلم ۲ عدد سیب زمینی ۱ الی ۲ عدد هویج ۵ الی ۶ عدد خیار شور متوسط ۲ الی ۳ ساقه کرفس ۳ الی ۴ عدد فلفل سبز ۱ عدد لیمو ترش ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری ترخون خورد شده ۱ قاشق مربا خوری پودر پاپریکا نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و گل کلم مراحل تهیه سالاد مرغ و گل کلم ابتدا باید مرغمون رو به صورت نگینی خورد کنیم بهتره سعی کنیم تکه های مرغ ریز باشن چون میخوایم بدون اضافه کردن آب مرغ رو بپزیم. خورد کردن گوشت حالا مرغ خورد شده، پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر پاپریکا و زرچوبه رو داخل ماهیتابه میریزیم. ریختن مواد داخل ماهیتابه با دمای متوسط کمی تفتشون میدیم تا مرغ تغییر رنگ بده. تفت دادن مواد بعد در کاهیتابه رو میبندیم و اجازه میدیم تا مرغ با آبی که از خودش پس میده خوب بپزه و بعدشم آبش کشیده بشه. پختن گوشت حالا سیب زمینی هایی که پختیم رو نگینی خورد میکنیم. خورد کردن سیب زمینی سبزیجاتمون رو هم خورد میکنیم. خورد کردن سبزیجات طرز تهیه سس سالاد مرغ برای تهیه سسمون باید آبلیمو، سس مایونز، کمی نمک و ترخون خورد شده رو با هم خوب مخلوط میکنیم. اینکه مقدار سس این سالاد چقدر باشه کاملا سلیقه ایه و میتونین مقدارش رو بیشتر یا کمتر در نظر بگیرین. تهیه سس بعد همه مواد رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم تا بتونیم خوب با هم مخلوطشون کنیم. مخلوط کردن مواد حالا سالاد ما حاضره و کافیه برای چند ساعتی داخل یخچال تو یه ظرف دربسته نگهش داریم تا مزه مواد به خورد هم بره. آماده شدن سالاد در نهایت سالاد خوشمزه مون رو سرو میکنیم و از نوش جون کردنش لذت میبریم. سالاد مرغ و گل کلم منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...