طرز تهیه رولت گوشت با دو نوع مخلوط داخل رولت در این دستورالعمل آورده شده است که شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود یکی از این مخلوط ها را برای پر کردن داخل رولت گوشت انتخاب کنید. رولت گوشت غذای مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شما می باشد که می توانید آن را همراه سس سرو نمایید. طرز تهیه رولت گوشت مواد لازم رولت گوشت : گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی چرخ شده : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد سیر : ۲ حبه فلفل سیاه آساب نشده : ۴ تا ۵ عدد نمک : ۱ قاشق چایخوری پودر سوخاری : به مقدار لازم رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری مواد لازم برای داخل رولت گوشت به دو روش : روش اول : تخم مرغ : ۲ عدد جعفری یا گشنیز خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم روش دوم : زرشک : ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه رولت گوشت : ابتدا پیاز را خرد کرده و سیر را نیز رنده نمایید. گوشت چرخ کرده را به دو قسمت کنید. هر قسمت را با کمی پیاز و سیر داخل دستگاه غذاساز ریخته و آن ها را با هم مخلوط نمایید. در پایان تمام گوشت ها را با هم درون غذاساز بریزید و خوب با هم مخلوط نمایید. زمانی که دیگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبد، مواد برای تهیه رولت آماده شده اند. در غیر اینصورت باید آن قدر گوشت را ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد. در یک سطح صاف یا یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نصف مخلوط گوشت را برداشته و گلوله کنید، روی سینی آغشته به آرد سوخاری بگذارید و آن را پهن نمایید تا به شکل دایره باز شود. سعی کنید لبه های گوشت ضخیم نباشند و لبه های آن را به طور یکنواخت با فشار آوردن بر روی گوشت نازک کنید. برای نصف گوشت باقیمانده نیز به همین روش عمل کنید. شما می توانید اکنون یکی از مخلوط های داخل رولت گوشت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن یکنواخت بپوشانید. • روش اول برای تهیه مخلوط داخل رولت : اگر تمایل دارید ار تخم مرغ در رولت گوشت استفاده نمایید باید تخم مرغ ها را آب پز کرده، سپس آن ها را پوست گرفته و بصورت حلقه حلقه برش بزنید. و یا حتی می توانی تخم مرغ را رنده نمایید. جعفری یا گشنیز خرد و ساطوری شده را روی گوشت پهن شده به طور یکنواخت بریزید، سپس تخم مرغ ها را روی جعفری بچینید. با نمک و فلفل مقداری آن را مزه دار نمایید. سپس لبه های گوشت را با استفاده از انگشتان شست و سبابه خود، به هم بچسبانید. لبه ها را طوری روی هم فشار دهید که خوب به هم چسبانیده شوند. داخل ماهی تابه گودی، روغن ریخته و بگذارید بر روی حرارت تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن گذاشته تا سرخ شود. • روش دوم برای تهیه مخلوط داخل رولت : زرشک را تمیز شسته و اجازه دهید آبش کاملا کشیده شود. سپس با گردوی خرد و آسیاب شده مخلوط نمایید. سپس این مخلوط را بر روی گوشت پهن شده بر روی آرد سوخاری، بریزد و در همه سطح گوشت آن را پخش نمایید. مانند روش قبل لبه های گوشت را با انگشت سبابه و شست خود بچسبانید و رول کنید، طوری که از هم باز نشود. سپس رولت گوشت را در روغن داغ سرخ نمایید. درون یک ماهی تابه کوچک کمی روغن ریخته و بر روی حرارت بگذارید. رب گوجه فرنگی را در آن مقداری تفت داده تا تغییر رنگ بدهد، سپس مقداری آب بر روی آن بریزید و اجازه دهید چند قل بزند. پس از اینکه رولت ها را سرخ کردید، آن ها ار در ماهی تابه بزرگتری در کنار هم قرار دهید. سس آماده شده را بر روی رولت ها بریزید و آن ها را به مدت یک ساعت بر روی حرارت قرار داده تا رولت های گوشت کاملا بپزند. در طرز تهیه رولت گوشت بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی استفاده نمایید تا مزه فوق العاده ای به رولت ببخشد. زمانی که گوشت ها را در غذاساز با پیاز و سیر مخلوط کردید، آن را لای نایلونی گذاسته و مدتی در کناری بگذارید تا استراحت کند سپس آن را به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. دمای محیط نباید زیاد گرم و یا سرد باشد زیرا گوشت باید دمای مناسبی برای ورز و پهن کردن داشته باشد که آن را به راحتی بتوان رول کرد. رولت گوشت را با هویج و ذرت و سیب زمینی پخته شده و … تزیین و سرو نماید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...