این رولت طعم بسیار عالی داره، در عین حال مواد اولیه خاصی نداره و معمولا دم دست همه ما هست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمون هست و در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.

رولت گردویی

رولت گردویی

مواد لازم برای خمیر رولت

  • آرد سفید ۲/۵ پیمانه (لیوان دسته دار)
  • شکر نصف پیمانه (نصف لیوان )
  • ماست سفت شیرین نصف پیمانه
  • کره نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر ۲/۵ ق چایخوری
  • تخم مرغ یک عدد
مواد لازم برای تهیه رولت گردویی

مواد لازم برای تهیه رولت گردویی

طرز تهیه رولت گردویی

شکر و تخم مرغ ،کره آب شده را خوب مخلوط میکنیم. اگر ماست شیرین منزل دارید میتوانید در کیسه ریخته تا آب اضافه آن برود یا از بیرون ماست شیرین چکیده خریداری کنید. سپس ماست را به مخلوط شکر وتخم مرع کره زده شده اضاقه میکنیم.

طرز تهیه خمیر رولت گردویی

طرز تهیه خمیر رولت گردویی

بعد از مخلوط کردن ماست به مواد بالا حالا آرد وبیکینگ پودر را هم به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر بدست نچسبد اگر احیانا خمیر به دستتان چسبید مقداری آرد اضافه کنید .اما اگر همین اندازه هایی که نوشتم را درست بریزید احتیاجی نداره بعد از اینکه خمیر را کمی ورز دادیم به مدت یک ساعت میگذاریم تا خمیر استراحت کند.

طرز تهیه رولت گردویی

طرز تهیه رولت گردویی

خمیر رولت گردویی

خمیر رولت گردویی

مواد لازم میانی رولت گردویی

  • گردوی خرد شده تصف پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • دارچین یک ق غذا خوری
  • هل سائیده شده یک ق مربا خوری
  • سفیده تخم مرغ یک عدد
مواد میانی بر روی خمیر

مواد میانی بر روی خمیر

برای روی رولت

  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • کنجد به مقدار لازم
  • سیاه دانه یک ق چ خوری

بعد از یکساعت روی میز کار خود را مقداری آرد میپاشیم وخمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر مستطیل شکل باز میکنیم. سپس سفیده تخم مرغ را خوب میزنیم ووسط خمیر می کشیم. بعد از مواد میانی که ار قبل آماده کردیم وسط خمیر می پاشیم. خمیر را رول کرده و روی آنرا زرده تخم مرغ میمالیم و مقداری کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر به مدت نیم ساعت با ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبخ میکنیم.

رولت گردویی در فر

رولت گردویی در فر

اگر هم روی رولتمان طلایی نشده بود گریل را روشن میکنیم تا طلایی شود.

رولت گردویی

رولت گردویی

وبعد از پختن رولت میگذاریم تا خنک شود بعد برش میزنیم ودر ظرف در بسته نگه داری میکنیم.

رولت گردویی

رولت گردویی

نویسنده و عکس ها: سرکار خانم سوسن محمد هاشم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *