طرز تهیه دلمه بادمجان خیلی راحت تر و آسان تر از سایر دلمه ها مخصوصا دلمه برگ مو می باشد. استفاده از سس دلمه، در ایجاد طعمی بی نظیر برای دلمه بادمجان موثر و باعث خوشمزه تر شدن دلمه های بادمجان می شود. قبل از پخت بهتر است تلخی بادمجان ها را با نمک بگیرید.

طرز تهیه دلمه بادمجان لذیذ با طعم فوق العاده

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان :

۱ – بادمجان دلمه ای بزرگ : ۵ عدد

۲ – لپه : نصف پیمانه

۳ – برنج : نصف پیمانه

۴ – گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

۵ – گوجه فرنگی : ۳ عدد

۶ – سیر : ۳ حبه

۷ – پیاز : ۳ عدد

۸ – رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

۹ – سبزی معطر شامل : ترخون،مرزه، نعناع و شوید : ۲۰۰ گرم

طرز تهیه دلمه بادمجان

دستور پخت دلمه بادمجان :

۱ – بادمجان ها را پوست و سرشان را جدا کنید. سپس داخل آن ها را بدون آسیب زدن به دیواره داخلی بادمجان، خالی کرده و مقداری نمک بزنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا تلخی بادمجان ها کشیده شود.

۲ – لپه ها را که از شب قبل خیسانده بودید، نیم پز کنید.

۳ – برنج را همراه مقداری نمک در قابلمه آب در حال جوش بریزید و بگذارید به مرحله آبکشی برسد، سپس برنج را آبکش کنید.

۴ – دو عدد پیاز و دو حبه سیر را ریز خرد کنید و و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

۵ – سپس گوشت چرخ شده را همراه فلفل و نمک به پیاز و سیر اضافه کنید و همه را تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

۶ – رب گوجه فرنگی را به مواد دلمه اضافه و همه مخلوط را با هم تفت دهید.

۷ – لپه هایی که نیم پز شده اند را به همراه سبزیجات ساطوری شده به مواد دلمه اضافه نمایید و مرتب هم بزنید.

۸ – وقتی سبزیجات رنگشان تغییر کرد، در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا بخار کنند.

۹ – پس از اینکه مواد دلمه بخار گرفتند، برنج آبکش شده را به آن بیافزایید و مواد را مخلوط کنید.

۱۰ – پس از ترکیب همه ی مواد دلمه در ظرف را بردارید تا اضافات آب کشیده شود، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد دلمه خنک شوند.

۱۱ – می توانید بادمجان های شکم خالی را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

۱۲ – سپس داخل شکم بادمجان ها را با مواد دلمه که سرد شده اند، پر کنید.

۱۳ – تهیه سس دلمه

طرز تهیه سس دلمه :

• یک حبه سیر و یک پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید.

• گوجه ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه و همه را با هم تفت دهید.

• ۲ لیوان آب گرم همراه کمی فلفل و نمک به گوجه ها اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا سس کمی غلظت پیدا کند.

۱۴ – بادمجان های شکم پر را به آرامی درون قابلمه سس بچینید. با حرارت ملایم به مدت یک ساعت اجازه دهید تا پخته شوند.

طرز تهیه دلمه بادمجان ایده آل

در طرز تهیه دلمه بادمجان اگر از بادمجان تازه استفاده کنید، زمان پخت دلمه بادمجان به نصف کاهش می یاید. دقت کنید در زمان پخت دلمه ها زیاده از حد نپزند و خمیر نشوند و یا سس دلمه خشک نشود. از دلمه های بزرگ به جای بادمجان دلمه ای نیز می توانید استفاده کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *