دسر هویج بستنی یکی از بهترین دسرها در فصل تابستان هست. هم مقویه و هم خوشمزه. خیلی هم راحت تهیه میشه و به همین دلیل برای مهمونی هایی برای دسر درست کردن خیلی فرصت ندارید هم عالیه. البته هر طعم آب میوه ای که دوس داشته باشین میتونین جایگزین کنین طبق ذائقتون. در این مطلب طرز تهیه دسر هویج بستنی رو براتون میزارم. دسر آب هویج بستنی مواد لازم جهت تهیه ی دسر هویج بستنی آب هویج : ۲ونیم لیوان بستنی وانیلی : یدونه آب : ۱لیوان یک بسته پودر ژلاتین یا ژله آلوئه ورا مواد لازم جهت تهیه ی دسر مراحل تهیه ی دسر هویج بستنی آب رو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم. هم میزنیم بعد به روش بن ماری ذوبش میکنیم. ریختن آب در پودر ژلاتین ذوب کردن به روش بن ماری ریختن مایع ژلاتین در کاسه بعد داخل کاسه ای میریزیم و آب هویج رو بهش اضافه میکنیم. اضافه کردن آب هویج بستنی رو هم به آب هویج اضافه میکنیم و بعد ترکیبمون رو خووووب مخلوط میکنیم. اضافه کردن بستنی کف قالب مورد نظرمون رو با چند قطره روغن مایع چرب میکنیم. چرب کردن قالب مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال میزاریم. گذاشتن دسر در یخچال بعد از بسته شدن مواد، قالب رو از یخچال در میاریم و آروم با دست میچرخونیم تا مواد بسته شده از گوشه ها باز بشن. بعد داخل یه بشقاب برمیگردونیم. دسر آمادس منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...