طرز تهیه خیارشور با طعمی خوشایند به طوری که خیارشورها کاملا ترد و سفت و خوشرنگ و بو باشند را در این دستور کاملا متفاوت تجربه کنید. معمولا اواخر شهریور زمانی مناسب برای تهیه خیارشور می باشد که با انتخاب خیار های کوچک و ریز و قلمی می توانید خیارشورهای با ظاهری بیرونی آماده کنید.

طرز تهیه خیارشور خوش طعم با روشی کاملا متفاوت

طرز تهیه خیارشور متفاوت

مواد لازم :

۱ – خیار تازه و قلمی : ۱ کیلوگرم

۲ – سیر : ۳ حبه متوسط

۳ – شوید گل مخصوص خیارشور : ۱۰۰ گرم

۴ – فلفل سبز و تند : ۳ عدد کوچک

۵ – نمک : به میزان لازم

۶ – برگ انگور : چند عدد

۷ – سرکه : ۱/۴ استکان

طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور :

۱ – خیارها، برگ انگور، فلفل و سیرهای پوست گرفته را جداگانه کاملا تمیز بشویید و بگذارید آبشان کشیده شوند و به طور کامل خشک خشک شوند.

۲ – ظرف مناسبی که می خواهید خیارشور را در آن بگذارید شسته و خشک و آماده کنید.

۳ – کف ظرف یک لایه خیار به طور منظم خیار بچینید.

۴ – چند برگ مو را روی خیارها پهن کنید.

۵ – هر حبه سیر را به سه تکه تقسیم کنید، و روی خیارها چند حلقه سیر بریزید.

۶ – مقداری شوید را بر روی خیارها بگذارید و آن را روی سطح خیار پخش کنید.

۷ – یک عدد فلفل سبز تند و کوچک را بر روی شوید قرار دهید.

۸ – دو، سه برگ مو را روی خیار ها بگذارید بطوری که سطح آن کاملا پوشانده شود.

۹ – دوباره یک ردیف خیار بچینید و مراحل ۴ تا ۸ را تکرار و انجام دهید.

۱۰ – وقتی ظرف پر شد، باید سر ظرف بر روی برگ مو که بالاترین لایه است مقداری شوید و سیر و یک فلفل سبز بگذارید، طوریکه ظرف کاملا کیپ تا کیپ پر شود.

۱۱ – ظرف را مدتی در کناری بگذارید و اجازه دهید حدود نیم ساعتی بماند، در این فاصله مخلوط آب و نمک را آماده کنید.

۱۲ – در پارچی آب سرد و تمیز بریزید، مقداری نمک بریزید و مخلوط نمایید، شوری آن را تست و اندازه کنید.

۱۳ – آب و نمک آماده شده را آرام و آهسته بر روی خیارها ریخته و کاملا پر کنید.

۱۴ – در ظرف را نگذارید و ظرف را در سایه و جایی که خنک باشد، بگذارید.

طرز تهیه خیارشور ترد

۱۵ – یکی، دو دفعه ظرف را به سمت های مختلف آهسته کج کنید تا آب نمک به تمام قسمت های ظرف نفوذ کند، و اگر آب ظرف کم شد از همان محلول آب نمک بر روی ظرف بریزید.

۱۶ – سرکه را بر روی محتویات ظرف خیارشور بریزید و اجازه دهید به تمام ظرف برسد، با چند دفعه کج و راست کردن آهسته ظرف اینکار را انجام دهید.

۱۷ – درب ظرف را محکم ببندید تا هوایی در آن نفوذ نکند. حدود یک هفته تا ده روز در جایی خنک و سایه نگهداری کنید تا خیارشورها برسند.

در طرز تهیه خیارشور چون خیارها آب را به خود می کشند مراقب باشید آب ظرف کم نشود و اگر نیاز بود از محلول آب و نمک و چند قطره سرکه استفاده کنید. می توانید از سبزی ترخون و کرفس نیز به جای برگ مو برای ایجاد طعم های مختلف و استثنایی استفاده کرد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *