طرز تهیه خیارشور با طعمی خوشایند به طوری که خیارشورها کاملا ترد و سفت و خوشرنگ و بو باشند را در این دستور کاملا متفاوت تجربه کنید. معمولا اواخر شهریور زمانی مناسب برای تهیه خیارشور می باشد که با انتخاب خیار های کوچک و ریز و قلمی می توانید خیارشورهای با ظاهری بیرونی آماده کنید. طرز تهیه خیارشور خوش طعم با روشی کاملا متفاوت مواد لازم : ۱ – خیار تازه و قلمی : ۱ کیلوگرم ۲ – سیر : ۳ حبه متوسط ۳ – شوید گل مخصوص خیارشور : ۱۰۰ گرم ۴ – فلفل سبز و تند : ۳ عدد کوچک ۵ – نمک : به میزان لازم ۶ – برگ انگور : چند عدد ۷ – سرکه : ۱/۴ استکان طرز تهیه خیارشور : ۱ – خیارها، برگ انگور، فلفل و سیرهای پوست گرفته را جداگانه کاملا تمیز بشویید و بگذارید آبشان کشیده شوند و به طور کامل خشک خشک شوند. ۲ – ظرف مناسبی که می خواهید خیارشور را در آن بگذارید شسته و خشک و آماده کنید. ۳ – کف ظرف یک لایه خیار به طور منظم خیار بچینید. ۴ – چند برگ مو را روی خیارها پهن کنید. ۵ – هر حبه سیر را به سه تکه تقسیم کنید، و روی خیارها چند حلقه سیر بریزید. ۶ – مقداری شوید را بر روی خیارها بگذارید و آن را روی سطح خیار پخش کنید. ۷ – یک عدد فلفل سبز تند و کوچک را بر روی شوید قرار دهید. ۸ – دو، سه برگ مو را روی خیار ها بگذارید بطوری که سطح آن کاملا پوشانده شود. ۹ – دوباره یک ردیف خیار بچینید و مراحل ۴ تا ۸ را تکرار و انجام دهید. ۱۰ – وقتی ظرف پر شد، باید سر ظرف بر روی برگ مو که بالاترین لایه است مقداری شوید و سیر و یک فلفل سبز بگذارید، طوریکه ظرف کاملا کیپ تا کیپ پر شود. ۱۱ – ظرف را مدتی در کناری بگذارید و اجازه دهید حدود نیم ساعتی بماند، در این فاصله مخلوط آب و نمک را آماده کنید. ۱۲ – در پارچی آب سرد و تمیز بریزید، مقداری نمک بریزید و مخلوط نمایید، شوری آن را تست و اندازه کنید. ۱۳ – آب و نمک آماده شده را آرام و آهسته بر روی خیارها ریخته و کاملا پر کنید. ۱۴ – در ظرف را نگذارید و ظرف را در سایه و جایی که خنک باشد، بگذارید. ۱۵ – یکی، دو دفعه ظرف را به سمت های مختلف آهسته کج کنید تا آب نمک به تمام قسمت های ظرف نفوذ کند، و اگر آب ظرف کم شد از همان محلول آب نمک بر روی ظرف بریزید. ۱۶ – سرکه را بر روی محتویات ظرف خیارشور بریزید و اجازه دهید به تمام ظرف برسد، با چند دفعه کج و راست کردن آهسته ظرف اینکار را انجام دهید. ۱۷ – درب ظرف را محکم ببندید تا هوایی در آن نفوذ نکند. حدود یک هفته تا ده روز در جایی خنک و سایه نگهداری کنید تا خیارشورها برسند. در طرز تهیه خیارشور چون خیارها آب را به خود می کشند مراقب باشید آب ظرف کم نشود و اگر نیاز بود از محلول آب و نمک و چند قطره سرکه استفاده کنید. می توانید از سبزی ترخون و کرفس نیز به جای برگ مو برای ایجاد طعم های مختلف و استثنایی استفاده کرد. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...