خورشت ها از غذاهای ایده آل ما ایرانی ها محسوب می شوند که با سبزیجات مقوی و متفاوتی تهیه می شوند. خورشت آلو و اسفناج، خورشت قورمه سبزی، خورشت کنگر و… از این خورشت های سرشار از مواد مقوی هستند. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش گل کلم آشنا کنیم. مواد لازم پیاز سرخ کرده: ۳ قاشق سوپ خوری گوشت ماهیچه یا سردست بدون استخوان ۵۰۰ گرم و با استخوان ۷۵۰ گرم آب لیمو: ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری زعفران ساییده: یک قاشق چای خوری شکر: یک تا دو قاشق سوپ خوری نمک و فلفل: به قدر کافی گل کلم: یک عدد معادل یک کیلو گرم طرز تهیه خورش گل کلم برای تهیه خورش کلم، گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید. منظور از قطعات کوچک اندازه ای معادل یک گردو است. مقداری روغن در ظرف مناسبی بریزید و بعد از داغ شدن روغن پیاز را به آن اضافه کنید. قطعات گوشت آماده شده را به این پیاز سرخ شده و طلایی اضافه کنید. در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. آن را به هم بزنید تا هم آب گوشت کشیده شود و هم به خوبی تفت داده شود. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه، باید ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید. منتظر بمانید تا گوشت بپزد. این قطعات کوچک شده به پخت سریع گوشت کمک خواهد کرد. اگر بعد از خشک شدن آب، گوشت هنوز نپخته بود می توانید مقدار دیگری آب گرم به آن اضافه کنید. آن گاه در همین مرحله شکر، آبلیمو و زعفران حل شده را در آب جوش ریخته و در ادامه رب گوجه فرنگی، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. ابتدا گل کلم را خوب بشویید. گل های کلم را نیز به قطعات کوچک تقسیم کنید. معادل اندازه گردو برای گل کلم کفایت می کند. این قطعات گل کلم را به گوشت در حال پخت اضافه کنید. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. چاشنی و نمک غذا را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتر به آن اضافه کنید. اگر میزان شکر را افزایش دهید، میزان شیرینی این خورش بیشتر می شود و اگر آبلیمو را زیاد کنید آن را ترش خواهید کرد. منتظر بمانید تا این خورش خوشمزه جا بیفتد. توجه داشته باشید که گل کلم ها نباید له شوند و خورشت شما نباید آبکی باشد. در مرحله پایانی طرز تهیه خورش گل کلم می توانید این خورش خوشمزه را نوش جان بفرمایید و امیدواریم این دستور تهیه شرایط لازم برای پخت یک غذای خوب و ایده آل را برای شما فراهم آورد. در صورت تمایل می توانید برای دیدن انواع خورشت خوشمزه کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...