قارچ سرشار از ماده معدنی کلسیم و ویتامین دی می باشد که برای رفع خستگی ، تقویت استخوان ها، کاهش فشارخون بالا و کاهش خطر سکته مغزی بسیار مفید می باشد. تنوع و راحتی در طبخ خوراک قارچ بسیار زیاد است. خوراک قارچ با طعم فوق العاده و ایده آل مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ : ۱ – قارچ دکمه ای : ۲۵۰ گرم ۲ – تخم مرغ : ۲ عدد ۳ – فلفل دلمه ای : ۲ عدد ۴ – پیاز : ۱ عدد ۵ – نمک و فلفل : به میزان لازم ۶ – گوجه فرنگی : ۴ عدد ۷ – روغن : به میزان لازم ۸ – آب : نصف لیوان روش پخت خوراک قارچ : ۱ – قارچ ها را با دقت شسته ، سپس بگذارید کاملا آبشان کشیده شود و بعد آن ها را خرد کنید. ۲ – پیاز ها را نگینی خرد کرده و سپس مقداری روغن درون ماهی تابه ریخته ، پیازها را در آن تفت دهید. ۳ – فلفل دلمه ای را بصورت نگینی خرد کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید و با هم تفتشان دهید. ۴ – بعد از اینکه پیاز و فلفل دلمه ای سبک شدند، گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید. ۵ – نمک و فلفل را به مواد خوراک اضافه کرده و نصف لیوان آب جوشیده روی مواد داخل ماهی تابه بریزید و تا وقتی که قل زد ، در ماهی تابه را بگذارید. ۶ – مواد که در حال جوشیدن هستند قارچ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب خوراک قارچ خشک شود. ۷ – بعد از اینکه آب خوراک قارچ کاملا کشیده شد ، تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده باهم مخلوط شود، سپس تخم مرغ را روی مواد داخل ماهی تابه بریزید و در آن را بگذارید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و پخته شوند. ۸ – بعد از اینکه تخم مرغ ها کاملا بسته و سفت شدند، خوراک قارچ شما آماده سرو کردن می باشد. نکاتی برای پخت خوراک قارچ : * اگر گوجه فرنگی های شما آبدار بود و موقع خرد کردن آب انداخته بود ، دیگر نیازی به اضافه کردن آب به مواد خوراک قارچ نمی باشد. و چنانچه گوجه ها سفت و بی آب باشد می توانید از نصف لیوان آب استفاده کنید تا به جوشیدن مواد کمک کند. * برای خوشمزه تر شدن خوراک قارچ می توانید از زعفران دم کرده هم با توجه به ذائقه تان استفاده نمایید. در آخرین مرحله که قارچ را به مواد ماهی تابه اضافه می کنید می توانید برای زیباتر شدن خوراک قارچ، جعفری خرد شده را نیز اضافه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...