معمولا تصور همه ما از غذاهایی که داخلشون بادمجون استفاده شده، غذاهایی چربو چیلی هستن که فوق العاده چاق کننده هم هستن، به خاطر همین شاید خیلیامون از ترش چاق شدن زیاد طرف بادمجون نریم، اما در این مطلب براتون طرز تهیه یه خوراک بادمجون خوشمزه با انواع سبزیجات رو میذارم که هم گیاهیه و هم کم روغن و میتونین با خیال راحت نوش جونش کنین … خوراک بادمجان و سبزیجات مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان و سبزیجات ۴ عدد بادمجان ۲ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد پیاز ۳ عدد گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان و سبزیجات مراحل تهیه خوراک بادمجان و سبزیجات برای تهیه این خوراک خوشمزه ابتدا باید تلخی بادمجون هارو بگیریم، پس بعد اینکه پوستشون رو کندیم حلقه حلقه میبریمشون و بهشون نمک میرنم و میذاریم برای مدت نیم ساعت بمونن تا آب بندازن و بعد آبشون رو میگیرم. گرفتن تلخی بادمجان حالا تنها کافیه کف یک ماهیتابه نچسب رو کمی چرب کنیم و بعد بادمجون هارو داخلش بچنیم و در ماهیتابه رو ببندیم و اجازه بدیم بادمجون ها بپزن و نرم بشن و یه طرفشون هم طلایی بشه. سرخ کردن بادمجان وقتی یک طرف بادمجون ها طلایی شد برشون میگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه. سرخ شدن بادمجان بعد پیاز، هویج و فلفل دلمه ای رو که ریز خورد کردیم رو هم داخل یه ماهیتابه با یک قاشق روغن تفت میدیم تا کمی نرم بشن. تفت دادن سبزیجات وقتی سبزیجاتمون نرم شدن، سیر رنده شد، به مقدار کافی نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکینم. باز موادو با هم تفت میدیم. اضافه کردن ادویه ها وقتی سبزیجات پختن بادمجون های پخته رو هم اضافه میکینم. اضافه کردن بادمجان حالا گوجه فرنگی هایی که داشتیم رو هم پوست کنده و ریز خورد میکنیم و به بقیه موادمون اضافه میکنیم. اضافه کردن گوجه فرنگی مواذ رو کمی با هم تفت میدیم تا گوجه فرنگی ها آب بندازن. تفت دادن مواد در نهایت در ماهیتابه رو میبندیم و اجازه میدیم مواد با هم حرارت ببینن و حسابی مزه هاشون به خورد هم بره. آماده شدن خوراک حالا خوراک خوشمزه و کم روغن ما حاضره … نوش جان خوراک بادمجان و سبزیجات منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...