جوجه کباب از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب است که به روش های مختلف تهیه می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم. جوجه کباب لبنانی، جوجه کباب مکزیکی و جوجه کباب تابه ای از انواع روش های مختلف برای پخت جوجه کباب هستند و شما می توانید برای تهیه این غذای خوشمزه از این روش ها استفاده کنید. مواد لازم سیر خرد شده : ۶ حبه فیله مرغ : ۴ تکه نمک : به میزان لازم فلفل : به میزانی که گوشت تند شود. سس سالسا : ۷ قاشق غذاخوری زنجبیل : به مقدار لازم پنیر چدار رنده شده : ۲۵۰ گرم اسپری روغن طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی برای تهیه جوجه کباب مکزیکی ابتدا کف تابه ای مناسب را با کمک اسپری روغن چرب کنید و فیله های مرغ را درون ظرفی مناسب به همراه سیر خرد شده و فلفل و نمک و زنجبیل بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی فیله های مرغ را درون تابه بچینید و تابه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا رنگ فیله های مرغ تغییر کند و دو طرف آن ها سرخ شود سپس جوجه کباب ها را از درون تابه بیرون آورید و درون ظرفی مناسبی بچینید و روی جوجه کباب مکزیکی سس سالسا و پنیر چدار بریزید و ظرف حاوی جوجه کباب را درون فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر روی سطح جوجه ها طلایی رنگ و ذوب شود. بعد از مدت زمان ذکر شده جوجه کباب را از درون فر بیرون آورید و با کمک روش های تزیین جوجه کباب این غذای خوشمزه فرنگی را به زیبایی تزیین کنید. در این مطلب با دستور تهیه جوجه کباب مکزیکی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. The post طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی لذیذ که حتما باید امتحانش کنید appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...