کوفته ترکی از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی است و شما می توانید این نوع غذای فرنگی را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه کوفته ترکی از سیر و پیاز و فلفل دلمه ای و فلفل سبز و گوشت چرخ کرده و زیره سبز و سماق و نمک و زنجبیل و گشنیز و پودر فلفل قرمز و مغز نان باگت و شیر استفاده می شود.

کوفته سوئدی، کوفته ترکی و کوفته لبنانی از انواع غذاهای فرنگی بی نظیر هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی تان تغییر و تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاهای فرنگی در منزل غافل نشوید.

طرز تهیه کوفته ترکیه ای

مواد لازم

  • پیاز رنده شده : دو عدد
  • سیر رنده شده : سه حبه
  • فلفل دلمه ای قرمز و رنده شده : یک عدد
  • گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم
  • فلفل سبز خرد شده : ۱ تا ۲ عدد
  • زیره سبز : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • سماق : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • زنجبیل : یک قاشق چایخوری
  • گشنیز خرد شده : یک پیمانه
  • پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
  • مغز نان باگت : ۱ عدد
  • شیر : ۱ پیمانه

طرز تهیه کوفته ترکی

برای پخت کوفته ترکی ابتدا پیازها را رنده کنید و آب آن ها را بگیرید سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده و گشنیز خرد شده و فلفل دلمه ای رنده شده و فلفل سبز خرد شده و زیره و سماق و زنجبیل و نمک مخلوط کنید و ورز دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوفته ترکی مغز یک عدد نان باگت را درون یک پیمانه شیر حل کنید و به مخلوط گوشتی اضافه کنید و مخلوط گوشتی را هم بزنید توجه داشته باشید که انجام دادن این مرحله اختیاری است.

طرز تهیه کوفته ترکی
از مخلوط گوشتی به اندازه یک نارنگی بردارید و مخلوط گوشتی را به شکل بیضی و گرد و یا شبیه به کتلت فرم دهید.

روش تهیه کوفته ترکی

درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دو طرف کوفته ها را روی حرارت ملایم شعله گاز سرخ کنید.

 سرخ کردن کوفته در روغن تزیین کوفته ترکی

نکات طلایی برای تهیه کوفته ترکی

۱٫ برای تهیه کوفته ترکی می توانید سینی فر را چرب کنید سپس کوفته ترکی های فرم داده شده را درون سینی فر بچینید و سینی فر را درون فر با درجه جرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کوفته ها پخته شوند.
۲٫ کوفته ترکی را می توانید در سس گوجه فرنگی بجوشانید و سپس آن را سرو کنید.
۳٫ در صورت تمایل می توانید به مخلوط گوشتی کوفته ترکی ۲ عدد تخم مرغ اضافه کنید.
۴٫ استفاده از خمیر نان باگت باعث ترد و لطیف شدن کوفته های ترکی می شود.
دستور تهیه کوفته ترکی
در این مطلب با طرز تهیه کوفته ترکی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این کوفته خوشمزه و خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post کوفته ترکی یک غذای ترکیه ای متناسب با ذائقه ایرانی appeared first on آرگا.

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *