کیه که ته دیگ دوست نداشته باشه؟؟ اصلا ته دیگ جز اون چیزایی که میشه گفت همیشه یه جورایی سرش دعواست، مخصوصا ته دیگ نون که عطر و بو و قیافش هوش از سر آدم میبره. در این مطلب هم طرز تهیه یه ته دیگ نون رو براتون میذارم که علاوه بر طعم همیشگی شکل و قیافش هم واقعا خوشگله …. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین ته دیگ نان چهارخونه مواد لازم برای تهیه ته دیگ نان نان لواش به مقدار لازم برنج به مقدار لازم روغن به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ته دیگ نان چهار خونه مراحل تهیه ته دیگ نان چهارخونه ابتدا برنجی رو که از قبل خیس کردیم رو داخل آبجوش میریزیم تا بجوشه و آماده آبکش کردن بشه و در این بین نون ته دیگ رو حاضر میکنیم. خیس کردن برنج با توجه به اندازه قابلمه ای که قراره برنج رو توش دم کنیم طول نوار های نون رو انتخاب کرده و اونها رو به عرض های مساوی (تقریبا ۲ الی ۳ سانتیمتر) میبریم. دقت کنین تا نون لواشتون نرم باشه که موقع شکل دادن ترک نخوره. بریدن نان حالا با توجه به اندازه قابلمه تعدادی از اونها رو کنار هم میچینیم. مرتب کردن نوارهای نان ردیف اول افقی چهار خونه رو مانند شکل با یه نوار نون دیگه و یکی از رو و یکی از زیر میچینیم. کامل کردن چهارخانه ردیف اول بعد مانند تصویر زیر یکی در میون نوار های نون رو برمیگردونیم به طرف بالا. درست کردن چهارخانه ردیف دوم بعد نوار دوم رو زیرشون میذاریم. گذاشتن ردیف دوم حالا نوار های برگردونده شده رو میاریم سر جاشون، اینطوری ردیف دوم هم کامل میشه. کامل شدن ردیف دوم بعد دقیقا نوارهایی که سری قبل برنگردونده بودیم رو برمیگردونیم به طرف بالا. ادامه مراحل و همینطور مراحل رو ادامه میدیم تا طرح چهارخونه کامل بشه. کامل شدن طرح ته دیگ داخل یه قابلمه به مقدار لازم روغن میریزیم. البته باید دقت کنین که بهتره روغن ته دیگ نون کم نباشه تا بهتر از آب دربیاد. اضافه کردن روغن حالا خیلی با دقت صفحه چهارخونه نونی رو برش میداریم و داخل قابلمه میذاریم. گذاشتن نان در قابلمه در نهایت برنج آبکش شده رو هم میکشیم روش و ۱/۲ فنجون هم آب میریزیم دورش و برنج رو دم میذاریم. ریختن برنج فقط باید دقت کنین تا حرارت ملایم باشه چون ته دیگ نون خیلی زود میسوزه و یکم غفلت باعث سیاه شدن ته دیگ میشه … مال منم یکم مونده بود بسوزه پس دقت کنین. ته دیگ نان چهارخونه منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...