طرز تهیه ترشی لیته برای همه ی کدبانو ها آشنا است اما در این طرز تهیه ترشی لیته که مخلوطی از انواع میوه ها و صیفی جات می باشد طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد که همرا غذاهای ایرانی بسیار لذت بخش و ایده آل است. طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خوشمزه خانگی مواد لازم : ۱ – بادمجان قلمی یا دلمه ای : ۳ عدد ۲ – هویج : ۳ عدد ۳ – شلغم : ۳ عدد ۴ – به : ۲ عدد ۵ – لوبیا سبز : ۱۵۰گرم ۶ – کرفس : ۱۵۰ گرم ۷ – چغندر : ۲ عدد ۸ – دانه انار : ۱۰۰۰ گرم ۹ – سرکه : نیم لیتر ۱۰ – سیر : ۱۰ حبه ۱۱ – سبزیجات معطر ترخان ، نعنا ، مرزه ، ریحان و برگ کرفس : ۲۵۰ گرم ۱۲ – زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری ۱۳ – نمک : به مفدار لازم طرز تهیه ترشی لیته : ۱ – هویج را به صورت تکه های ریز و یک انداره خرد کنید. ۲ – لوبیا سبز ، کرفس ، به و چغندر را به مدت نیم ساعت با دو لیوان سرکه بگذارید بپزند. ۳ – در ظرفی ذیگر بادمجان ها و شلغم ها را با پوست قطعه قطعه کرده و همراه یک لیوان سرکه و هویج به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بپزند. ۴ – محتویات هر دو قابلمه بعد از زمان پخت و پخته شدن کامل موادشان با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن ، ریخته و پوره کنید. ۵ – سیرها رو پوست کرده و همراه سبزیجات معطر ریز ساطوری کنید. ۶ – دانه های انار را با مخلوط کن پوره کنید و همراه سرکه باقی مانده به پوره قبلی اضافه کنید . ۷ – همه مواد را باهم مخلوط و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. ۸ – بعد از ده دقیقه شعله را خاموش کرده و سیر و سبزیجات ساطوری شده را به پوره ها اضافه کنیدو هم بزنید. ۹ – بعد از اینکه مواد ترشی لیته سرد شد ، ادویه را اضافه کنید. ۱۰ – مواد ترشی لیته را در ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته و در دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳ شبانه روز کنار بگذارید ، بعد از این مدت می توانید ترشی لیته مخلوط را نوش جان فرمایید. مواد لازم در طرز تهیه ترشی لیته برای تهیه ی یک شیشه یک کیلوگرمی ترشی مناسب است شما به توجه به مقدار نیاز خود مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید تا اندازه ی دلخواه خود را به دست آورید. این اندازه از حجم ترشی مدت زمان تقریبا ۸۰ دقیقه را لازم دارد. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...