نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ترشی لیته خوش طعم و ایده آل

طرز تهیه ترشی لیته برای همه ی کدبانو ها آشنا است اما در این طرز تهیه ترشی لیته که مخلوطی از انواع میوه ها و صیفی جات می باشد طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد که همرا غذاهای ایرانی بسیار لذت بخش و ایده آل است.

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خوشمزه خانگی

مواد لازم :

۱ – بادمجان قلمی یا دلمه ای : ۳ عدد

۲ – هویج : ۳ عدد

۳ – شلغم : ۳ عدد

۴ – به : ۲ عدد

۵ – لوبیا سبز : ۱۵۰گرم

۶ – کرفس : ۱۵۰ گرم

۷ – چغندر : ۲ عدد

۸ – دانه انار : ۱۰۰۰ گرم

۹ – سرکه : نیم لیتر

۱۰ – سیر : ۱۰ حبه

۱۱ – سبزیجات معطر ترخان ، نعنا ، مرزه ، ریحان و برگ کرفس : ۲۵۰ گرم

۱۲ – زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری

۱۳ – نمک : به مفدار لازم

طرز تهیه ترشی لیته :

۱ – هویج را به صورت تکه های ریز و یک انداره خرد کنید.

۲ – لوبیا سبز ، کرفس ، به و چغندر را به مدت نیم ساعت با دو لیوان سرکه بگذارید بپزند.

۳ – در ظرفی ذیگر بادمجان ها و شلغم ها را با پوست قطعه قطعه کرده و همراه یک لیوان سرکه و هویج به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بپزند.

۴ – محتویات هر دو قابلمه بعد از زمان پخت و پخته شدن کامل موادشان با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن ، ریخته و پوره کنید.

۵ – سیرها رو پوست کرده و همراه سبزیجات معطر ریز ساطوری کنید.

۶ – دانه های انار را با مخلوط کن پوره کنید و همراه سرکه باقی مانده به پوره قبلی اضافه کنید .

۷ – همه مواد را باهم مخلوط و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

۸ – بعد از ده دقیقه شعله را خاموش کرده و سیر و سبزیجات ساطوری شده را به پوره ها اضافه کنیدو هم بزنید.

۹ – بعد از اینکه مواد ترشی لیته سرد شد ، ادویه را اضافه کنید.

۱۰ – مواد ترشی لیته را در ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته و در دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳ شبانه روز کنار بگذارید ، بعد از این مدت می توانید ترشی لیته مخلوط را نوش جان فرمایید.

مواد لازم در طرز تهیه ترشی لیته برای تهیه ی یک شیشه یک کیلوگرمی ترشی مناسب است شما به توجه به مقدار نیاز خود مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید تا اندازه ی دلخواه خود را به دست آورید. این اندازه از حجم ترشی مدت زمان تقریبا ۸۰ دقیقه را لازم دارد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل