طرز تهیه ترشی سالاد فصل گرچه بی شباهت به ترشی سالاد مشهدی نیست اما با اندک اختلاف از یکدیگر متمایز می شوند. ترشی سالاد فصل را می توانید به عنوان یک چاشنی زمستانی در کنار غذا قرار دهید. با اینکه سالاد فصل مناسب برای تمام فصل هاست اما ترشی سالاد فصل مانند انواع ترشی ها مختص فصل زمستان است. مواد لازم گل کلم: ۳ لیوان خرد شده هویج: ۲ لیوان خرد شده سیر: ۶ حبه کرفس: ۲ لیوان خرد شده گوجه فرنگی: ۳ کیلو فلفل سبز تند: ۶ عدد سرکه: به ازای هر یک کیلو گوجه سه لیوان نمک و زرچوبه: ۳ قاشق غذا خوری طرز تهیه ترشی سالاد فصل به سبک خانگی برای تهیه ترشی سالاد فصل خانگی ابتدا گوجه ها را بشویید و گوجه ها را با چاقو به قطعات بزرگ برش دهید. روی گوجه ها نمک بپاشید و با دست گوجه ها را چنگ بزنید. به مدت ۱۵ ساعت گوجه له شده را در جای خنک قرار دهید. بعد از گذشت ۱۵ ساعت گوجه ها را را از صافی رد می کنید و گوجه ها را روی اجاق گاز قرار می دهید تا حرارت ببیند. این حرارت دادن را تا زمانی که آب گوجه ها نیمه غلیظ شود، ادامه دهید. کرفس، کلم و هویج را قبل از جوش آخر نیمه غلیظ شدن گوجه به آن اضافه می کنید. اجازه ندهید مواد ریخته شده بپزند، بلکه کمی حرارت دیدن برای آن ها کافی است. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی سالاد فصل, نمک و زرچوبه و سرکه را به آن اضافه می کنید تا حدی که زیاد رقیق نشود. بعد از سرد شدن ترشی، حبه های سیر و فلفل سبز را به آن اضافه کنید. آن را در شیشه ای بریزید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ هفته جا بیفتد و بعد از آن می توانید آن را نوش جان کنید. نکات لازم برای تهیه ترشی سالاد فصل بهتر اگر مایل نیستید ترشی خیلی تند شود، فلفل سبز را به صورت درسته در آن قرار دهید. کلم و مواد ترشی را فقط حرارت دهید و اجازه ندهید پخته شوند. سیر و فلفل را بعد از سرد شدن کامل به ترشی اضافه کنید. از اینکه در آموزش درست کردن ترشی سالاد فصل همراه ما بودید، صمیمانه متشکریم. در صورت تمایل برای دیدن طرز تهیه انواع ترشی کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...