نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ترشی سالاد فصل و نکات کلیدی تهیه آن

طرز تهیه ترشی سالاد فصل گرچه بی شباهت به ترشی سالاد مشهدی نیست اما با اندک اختلاف از یکدیگر متمایز می شوند. ترشی سالاد فصل را می توانید به عنوان یک چاشنی زمستانی در کنار غذا قرار دهید. با اینکه سالاد فصل مناسب برای تمام فصل هاست اما ترشی سالاد فصل مانند انواع ترشی ها مختص فصل زمستان است.

مواد لازم

طرز تهیه ترشی سالاد فصل به سبک خانگی

برای تهیه ترشی سالاد فصل خانگی ابتدا گوجه ها را بشویید و گوجه ها را با چاقو به قطعات بزرگ برش دهید. روی گوجه ها نمک بپاشید و با دست گوجه ها را چنگ بزنید.

به مدت ۱۵ ساعت گوجه له شده را در جای خنک قرار دهید. بعد از گذشت ۱۵ ساعت گوجه ها را را از صافی رد می کنید و گوجه ها را روی اجاق گاز قرار می دهید تا حرارت ببیند. این حرارت دادن را تا زمانی که آب گوجه ها نیمه غلیظ شود، ادامه دهید. کرفس، کلم و هویج را قبل از جوش آخر نیمه غلیظ شدن گوجه به آن اضافه می کنید. اجازه ندهید مواد ریخته شده بپزند، بلکه کمی حرارت دیدن برای آن ها کافی است.

در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی سالاد فصل, نمک و زرچوبه و سرکه را به آن اضافه می کنید تا حدی که زیاد رقیق نشود. بعد از سرد شدن ترشی، حبه های سیر و فلفل سبز را به آن اضافه کنید.

آن را در شیشه ای بریزید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ هفته جا بیفتد و بعد از آن می توانید آن را نوش جان کنید.

نکات لازم برای تهیه ترشی سالاد فصل بهتر

از اینکه در آموزش درست کردن ترشی سالاد فصل همراه ما بودید، صمیمانه متشکریم. در صورت تمایل برای دیدن طرز تهیه انواع ترشی کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل