ترشی خرمالو یکی از خوش طعم ترین ترشی ها است، که می توانید این ترشی را آماده و در کنار برنج، ماکارونی و غذاهای دیگر سرو کنید، در طرز تهیه ترشی خرمالو از سیاه دانه، تخم گشنیز، برگه زردآلو استفاده می شود که طعم ترشی را دو چندان می کند.

طرز تهیه ترشی خرمالو

ترشی زیتون و ترشی لیموترش از دسته ترشی های خوشمزه ای هستند که به راحتی در منزل تهیه می شوند، که بهتر است شما همراهان گرامی ترشی ها را تهیه و در فصل سرد سال از آن ها استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • خرمالو : ۵۰۰ گرم
  • سرکه : نصف لیتر
  • برگه زرد آلو : ۲۵۰ گرم
  • تمر هندی : نصف بسته
  • خرما بدون هسته : ۲۵۰ گرم
  • سیاه دانه : نصف قاشق مربا خوری
  • تخم گشنیز : نصف قاشق مربا خوری
  • پودر گلپر : نصف قاشق مربا خوری

طرز تهیه ترشی خرمالو :

ابتدا خرمالو ها را شسته، خرد کرده درون مخلوط کن بریزید، تا یکدست شوند، اگر خرد کردن را با دست انجام می دهید حتما پوست آن را بگیرید تا شکل نا مناسبی به ترشی ندهد،

آماده کردن اترشی

طرز تهیه ترشی خرمالو

در مرحله بعد طرز تهیه ترشی خرمالو, سرکه را به مدت ده دقیقه بگذارید در روی حرارت بجوشد، زیرا جوشاندن سرکه مانع کپک زدن آن می شود، درون ظرفی سرکه بریزید.

طرز تهیه ترشی خرمالو

تمر هندی های هسته گرفته شده را به سرکه اضافه کرده، برگه زردآلو راکه ده ساعت درون سرکه خیسانده ایم و کاملا نرم شده اند را همراه به تمرهندی و خرمای هسته گرفته شده چرخ کنید تا به صورت یکنواخت در آیند، در مرحله بعد پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مواد اضافه کرده، مقداری از سرکه را به مواد نرم شده اضافه کنید و طعم آن را بچشید، درب شیشه بسته و ترشی خرمالو را در مکانی خنک قرار دهید. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده می شود. لازم به ذکر است، می توانید خرمالوها را نگینی ریز و یا خرمالو را به طور کامل درون سرکه قرار دهید، مانند شکل ها که مشاهده می فرمایید.

طرز تهیه ترشی خرمالو

آماده کردن ترشی

در این مطلب روش درست کردن ترشی خرمالو را آموزش دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *