به نظر من بیسکوییت جز اون دسته از تنقلاتیه که همیشه باید تو خونه ها باشه چون هم خیلی پرکاربرده و هم خیلی موندگار. حالا چی از این بهتر که بیسکوییتامون خونگی باشن و بتونیم همیشه با اطمینان از سالم و مرغوب بودن مواد اولیه اش با خیال راحت نوش جونشون کنیم؟ در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه بیسکوییت دارچینی خوشمزه رو میذارم تا درستش کنین و از طعم دلچسبش لذت ببرین … بیسکوییت دارچینی مواد لازم برای تهیه بیسکوییت دارچینی ۳۰۰ گرم آرد ۱۵۰ گرم کره ۱۵۰ گرم پودر قند ۱ عدد تخم مرغ ۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر نوک قاشق مرباخوری وانیل ۲ قاشق مرباخوری دارچین مواد لازم برای تهیه بیسکوییت دارچینی مراحل تهیه بیسکوییت دارچینی ابتدا کره رو که به دمای اتاق رسیده و کمی هم نرم شده با همزن کمی میزنیم. همزدن کره به کره زده شده پودر قندی که الک کردیم رو اضافه میکنیم. الک کردن پودر قند باعث میشه تا گوله های پودر قند داخل مخلوطمون نمونه. اضافه کردن پودر قند حالا به آرومی مواد رو با همزن میزنیم. مخلوط کره و پودر قند حالا به مخلوط کره و پودر قند تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و باز با همزن مخلوطشون میکنیم. اضافه کردن تخم مرغ و وانیل در نهایت آرد الک شده، بیکینگ پودر و دارچین رو به مخلوطمون اضافه کرده و باز با مخلوط کن هم میزنیم. اضافه کردن آرد و دارچین بعد از اینکه مواد رو با همزن زدیم مخلوطمون تقریبا شبیه خرده نون میشه. مخلوط نهایی حالا با دست مخلوط رو ورز میدیم تا منسجم بشه و شکل خمیر رو بگیره. خمیر بیسکوییت خمیر رو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه و بعد روی تخته مورد نظرمون کمی آرد میپاشیم تا خمیر بهش نچسبه و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریبا ۴ میلیمتر باز میکنیم. پهن کردن خمیر با هر شکل قالبی که دوست داشته باشیم مثل تصویر زیر بیسکوییت ها رو قالب میزنیم. بعد از هر بار قالب زدن تکه های خمیر اضافه رو به هم فشرده کرده و ورز میدیم بعد مجددا قالب میزنیم. قالب زدن خمیر بیسکوییت ها رو روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم. این بیسکوییت ها خیلی زود میپزن و معمولا بعد ۱۰ تا نهایتا ۱۵ دقیقه آماده ان. همین که دیدین کناره های بیسکوییت ها در حال طلایی شدن هستش از فر درشون بیارین، بعد اینکه بیسکوییت ها رو از فر در آوردیم هنوز نرم هستن ولی تا سرد بشن کاملا ترد و منسجم میشن. گذاشتن بیسکوییت ها در فر حالا بیسکوییت های خوش عطر و طعممون حاضره … بیسکوییت دارچینی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...