بشقاب داغ از انواع غذاهای لذیذی است که در بین همه رده های سنی بسیار پرطرفدار هستند. در طرز تهیه بشقاب داغ می توانید از سیب زمینی و سوسیس و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کنید. بشقاب داغ و هات چیپس از فست فودهای خوش طعمی هستند که بهتر است این فست فودها را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم بی نظیر آن ها در کنار خانواده تان نهایت لذت را ببرید. مواد لازم ظرف فویل : ۲ عدد سیب زمینی ورق شده و سرخ شده : ۲ عدد سوسیس خرد شده : ۲ عدد کالباس خرد شده : ۲ عدد پیاز خلالی و سرخ شده : ۱ عدد گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم آویشن و فلفل : به میزان لازم ادویه پیتزا و لازانیا : به میزان لازم سس کچاپ : به میزان لازم پنیر پیتزا موزارلا : ۱ بسته ۱۸۰ گرمی فلفل دلمه ای : ۱ عدد طرز تهیه بشقاب داغ در منزل در طرز تهیه بشقاب داغ ابتدا پیاز سرخ شده و گوشت چرخ کرده را در درون تابه ای مناسب بریزید و مخلوط این مواد را تفت دهید. سپس در درون ظرف فویل سیب زمینی های سرخ شده را بچینید و روی سیب زمینی ها مقداری سس بریزید. در مرحله بعدی روش تهیه بشقاب داغ مخلوط گوشت چرخ کرده و کالباس و سوسیس و فلفل دلمه ای خرد شده را بر روی سیب زمینی ها بریزید توجه داشته باشید که در لابلای این مواد باید آویشن و فلفل و ادویه پیتزا و لازانیا را بریزید. سپس روی مواد بشقاب داغ سس کچاپ و پنیر پیتزا را بریزید. سپس روی بشقاب داغ را با کمک کاغذ فویل بپوشانید و با چاقو چند برش کوچک را بر روی فویل ایجاد کنید. و سپس ظرف فویل را در درون طبقه دوم فر با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتی راد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. در روش پخت بشقاب داغ می توانید به جای سیب زمینی سرخ شده از چیپس سیب زمینی ساده و یا فلفلی استفاده کنید و بر روی سیب زمینی ها سس گوجه فرنگی بریزید تا طعم متفاوتی پیدا کنند. امیدواریم با تهیه این فست فود خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات شاد و خوبی را در کنار خانواده تان سپری کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...