انواع املت ها میتونن گزینه خیلی مناسبی برای سحری باشن چون دو تا ویژگی خیلی مهم دارن یک اینکه خیلی سریع حاضر میشن و دو اینکه از نظر غذایی مقوی و کامل هستن … در این مطلب هم قصد دارم طرز تهیه املت پنیر و گوجه که یه املت جدید و آسون و خوشمزه رو بهتون بگم. املت پنیر و گوجه مواد لازم برای تهیه املت پنیر و گوجه فرنگی تخم مرغ گوجه گیلاسی پنیر لیقوان کره نمک و فلفل مقدار مواد رو ذکر نکردم چون خودتون میتونین بر طبق سلیقه تون و با توجه به مقدار تخم مرغی که استفاده میکنین تنظیمشون کنین. مواد لازم برای تهیه املت پنیر و گوجه مراحل تهیه املت پنیر و گوجه فرنگی ابتدا کره رو داخل ماهیتابه بریزین و وقتی آب شد گوجه های گیلاسی که از وسط نصف کردین رو داخل ماهیتابه بریزین و بهشون نمک بزنین و اجازه بدین تا کمی سرخ بشن. سرخ کردن گوجه تا گوجه ها یکم میپزن و سرخ میشن تخم مرغ ها رو همراه نمک و فلفل هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن و تخم مرغ ها هم از لختی در بیان. همزدن تخم مرغ حالا تخم مرغ زده شده رو به گوجه ها اضافه میکینم. ریختن تخم مرغ در تابه پنیر رو که به تکه های کوچک تقسیم کردیم، روی تخم مرغ ها پخش میکنیم و بعد در ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغ سفت و پنیر نرم بشه. اضافه کردن پنیر حالا املت لذیذ و خوشگل ما حاضره نوش جان… املت پنیر و گوجه منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...