به نظرم صبحونه یکی از دلپذیرترین وعده های غذاییه و من همیشه دوست دارم تا طعم ها و مزه های جدید رو برای صبحونه هام امتحان کنم. املتها خیلی تو زمینه ی تست مزه های جدید به من کمک میکنن چون میشه هر دفعه با امتحان مواد غذایی جدید تو املت یه مزه جدید رو تست کرد. تو این مطلب هم طرز تهیه یه املت فوق العاده خوشمزه و خیلی آسون رو براتون گذاشتم که فقط از تخم مرغ، پنیر خامه ایی و شوید تهیه شده. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین. ترکیب عطر شوید با سفتی تخم مرغ وقتی پخته میشه و نرمی پنیر وقتی حرارت میبینه و میاد زیر دندونتون محشره …

املت پنیر و شوید

املت پنیر و شوید

مواد لازم برای تهیه املت پنیر و شوید

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۸۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۱ قاشق مربا خوری شوید خشک
  • ۲۰ گرم کره
  • نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه املت پنیر

مواد لازم برای تهیه املت پنیر

مراحل تهیه املت پنیر و شوید

ابتدا داخل یه ماهیتابه کوچک کره و شوید رو با هم خیلی کم تفت میدیم فقط در حدی که کره آب بشه. در صورتی که شوید رو زیاد تفت بدیم فوری میسوزه و تلخ میشه.

تفت دادن شوید و کره

تفت دادن شوید و کره

تخم مرغ هارو داخل یه کاسه میشکونیم و نمک هم بهشون اضافه میکنیم و فقط در حدی که زرده وسفید کمی مخلوط بشن همشون میزنیم.

مخلوط کردن زرده و سفیده

مخلوط کردن زرده و سفیده

پنیر های خامه ای رو به شکل تکه های کوچک در میاریم و میرزیم داخل تخم مرغ ها. اصلا لازم نیست که پنیر داخل تخم مرغ حل بشه و نباید تکه هاش خیلی کوچیک باشن چون بهتره بتونیم بعد از درست شدن املت و نرم شدن پنیرها حالت مجزا پنیر و تخم مرغ رو از هم داخل دهانمون تشخیص بدیم. کلا خوشمزگی این املت به همینه.

اضافه کردن پنیر

اضافه کردن پنیر

حالا مخلوطمون رو داخل ماهیتابه ای که کفش رو با کره چرب کردیم میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا تخم مرغ مغز پخت بشه.

پختن املت

پختن املت

وقتی تخم مرغ ها خودشون رو گرفتن و پنیر هم نرم شد مخلوط شوید و کره رو روی املتمون میریزیم و یکم دیگه بهشون حرارت میدیم.

اضافه کردن شوید

اضافه کردن شوید

حالا املت خوشمزه و آسون ما حاضره و میتونیم از طعم محشرش لذت ببریم … نوش جان

املت پنیر و شوید

املت پنیر و شوید

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *