یکی از محبوب ترین آش های ایرانی آش کشک است که با جعفری تازه و نعناع داغ تهیه می شود. طرز تهیه آش کشک را با روشی بسیار آسان در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد. آش کشک و آش رشته و آش دوغ از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین آش ها هستند. در مطالی قبلی آشپزی طرز تهیه آش دوغ و آش رشته را به شما عزیزان آموزش دادیم در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت آش کشک را به شما عزیزان آموزش بدهیم. مواد لازم برای ۶ نفر سیر : ۲ حبه پیاز خرد شده : ۱ عدد گوجه فرنگی : ۲ پیمانه رنده شده گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فلفل : ۱قاشق مرباخوری رشته آشی : ۱ پیمانه جعفری : ۲۵۰ گرم کشک : ۱ پیمانه پیاز رنده شده : ۱ عدد نعناع داغ : ۲ قاش غذا خوری پیاز داغ : به میزان لازم طرز تهیه آش کشک خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به همراه نمک و فلفل با دست ورز دهید و سپس قلقلی کنید. پیاز خرد شده را با مقداری روغن در درون قابلمه ای مناسب تفت دهید و بعد سیر را به پیاز اضافه نمایید و بعد از این که سیر و پیاز تفت خوردند گوجه فرنگی و فلفل را هم به سیر و پیاز اضافه نمایید بعد از این که همه مواد آش تفت خوردند قلقلی ها را نیز به مواد اضافه نمایید و سپس مقداری آب به مواد آش اضافه کنید و وقتی که آب به دمای جوش رسید رشته های آشی را هم به مواد آش اضافه نمایید. بعد از این که قلقلی ها و رشته های آشی پخته شدند در پایان این روش پخت، جعفری و کشک را هم به آش کشک اضافه کنید. وقتی که آش جا افتاد در درون ظرف سرو آن را بکشید و با نعناع داغ و پیاز داغ آش کشک را تزیین کنید. آش کشک را می توانید در وعده نهار و میان وعده و به عنوان افطاری در ماه مبارک رمضان میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه آش کشک در منزل لذت کافی را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده پخت آش های مختلف می توانید در صورت تمایل به بخش انواع آش و سوپ مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...