آش رشته از انواع غذاهای ایرانی معروف و خوشمزه است و شما می توانید برای دورهمی های خانوادگی تان و یا برای افطار ماه مبارک رمضان این آش خوشمزه را در منزل بپزید. در طرز تهیه آش رشته از حبوباتی نظیر لوبیا چیتی و لوبیا سفید و نخود و عدس و سبزی آش و اسفناج و رشته آشی و کشک و پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ استفاده می شود. آش دوغ و آش رشته و آش گندم از انواع آش های ایرانی خوش طعم و لذیذ هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید و یا برای وعده عصرانه آشی خوشمزه را بپزید بهتر است از پخت این آش های ایرانی غافل نشوید. مواد لازم سبزی آش ( تره و جعفری و گشنیز و شوید ) : یک کیلوگرم پیاز : سه عدد حبوبات : دو پیمانه رشته آشی : نصف بسته سیر : سه حبه نعناع : ۴ قاشق غذاخوری کشک : دو پیمانه آرد : ۲ قاشق غذاخوری نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم زعفران : به مقدار لازم طرز تهیه آش رشته در منزل برای پخت آش رشته ابتدا حبوبات را از شب قبل درون مقداری آب خیس کنید و در طول این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آن ها به صورت کامل از بین برود. درون قابلمه ای بزرگ مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد. لوبیا و نخود خیس خورده شده را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا حبوبات روی حرارت شعله ملایم گاز نیم پز شوند سپس عدس را به حبوبات اضافه کنید و اجازه دهید تا حبوبات به صورت کامل پخته شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه آش رشته, پیاز خرد شده را به همراه زردچوبه درون تابه سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود و پیاز داغ آش آماده شود. در مرحله بعدی دستور پخت آش رشته، سیر را هم درون تابه به همراه مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید تا سیر داغ آش آماده شود. بعد از پخت حبوبات، سبزی آش خرد شده را به همراه نیمی از پیاز داغ و سیر داغ به حبوبات اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزی آش پخته شود همچنین برای اینکه رنگ سبزی تغییر نکند بهتر است در هنگام پخت سبزی درب قابلمه را بردارید. در این مرحله از طرز تهیه آش رشته بعد از جا افتادن مواد آش، رشته ها را به مخلوط سبزیجات و حبوبات اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه رشته ها پخته شوند و آش جا بیفتد. در ۵ دقیقه آخر پخت آش رشته فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید به آش پخته شده کشک را بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا آش روی حرارت گاز بماند تا کشک به خورد آش رود. توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند بنابراین بهتر است در هنگام افزودن نمک به آش رشته احتیاط کنید. بعد از پخته شدن و جا افتادن آش رشته اجازه دهید تا آش از دما بیفتد سپس آش رشته را درون ظرف مناسبی برای سرو بکشید و آن را با کمک نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ و کشک زعفرانی زرد و سفید تزیین کنید. همچنین برای تزیین کردن آش رشته می توانید از روش های تزیین آش رشته نیز استفاده کنید. روش آماده کردن نعناع داغ و کشک برای آش برای تهیه نعناع داغ مقداری روغن درون تابه بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه روغن داغ شد نعناع خشک را به روغن بیفزایید و بعد از چند ثانیه نعناع را از روی حرارت گاز بردارید. برای تهیه کشک درون ظرفی مناسب کشک را با کمتر از یک لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید همچنین برای تهیه کشک زرد می توانید کشک را با مقداری زعفران و آب بجوشانید. نکات طلایی برای پخت بهتر آش رشته آب حبوبات خیس شده را ۲ یا ۳ بار عوض کنید تا نفخ آن ها از بین رود. بهتر است سبزی های آش را به صورت ریز خرد کنید ولی اسفناج را نسبت به سایر سبزی ها درشت خرد کنید تا آش بعد از پخت ظاهری بهتر پیدا کند. بعد از افزودن رشته ها به آش نباید آب آش کم باشد زیرا رشته ها مقدار زیادی از آب آش را به خود جذب می کنند و در صورت کم بودن آب، آش خمیر می شود. بعد از افزودن رشته ها به آش گهگاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد. هر چقدر میزان پیاز داغ آش بیشتر باشد آش رشته طعم و مزه بهتری پیدا می کند. در طرز تهیه آش رشته برای خوشمزه و لذیذتر شدن آش بهتر است آش را با آب گوشت و آب مرغ و یا آب قلم بپزید.. برای خوشمزه تر شدن آش رشته باید آن را روی حرارت ملایم گاز بپزید و آش را به صورت مرتب هم بزنید. برای اینکه رنگ آش رشته تیره نشود بهتر است عدس را در قابلمه ای جداگانه بپزید و در اواخر پخت آش، عدس را به آن اضافه کنید. در این مطلب با طرز تهیه آش رشته و نکات طلایی برای پخت بهتر آش رشته آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع غذای ایرانی بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. The post طرز تهیه آش رشته فوق العاده عالی و فوت و فن هایی که باید برای پخت آن بدانید appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...