سالاد ها خیلی متنوع هستن و میشه داخلشون بسیاری از مواد غذایی رو استفاده کرد و از طعم و مزه یه سالاد جدید لذت برد. از طرفی در صورتی که داخلشون گوشت یا مرغ هم داشته باشه، کاملا میشه به عنوان یه وعده غذایی کامل مثلا شام یا حتی ناهار میلشون کرد. در این مطلب طرز تهیه یه سالاد خوشمزه رو براتون گذاشتم که هم جدیده و هم از نظر غذایی کامل. امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرین. سالاد کاهو و گوشت ورقه ای مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو و گوشت ورقه ای ۱۵۰ گرم گوشت ۱ عدد کاهو پیچ پنیر پارمزان به مقدار لازم نان سالاد به مقدار لازم (طرز تهیه این نون ها رو میتونین در نان سالاد با طعم سیر ببینین) نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس سالاد ۲ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده نمک به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو و گوشت ورقه ای مراحل تهیه سالاد کاهو و گوشت ورقه ای ابتدا گوشت رو به صورت ورقه های خیلی باریک میبریم. برای برش راحت گوشت فقط کافیه وقتی ببریمش که هنوز کمی یخی و سفت باشه اینطوری به هر شکل و ضخامتی که بخواهیم بریده میشه. ورقه کردن گوشت حالا باید گوشت هارو بکوبیم تا نرم بشن. البته بهتره از گوشت هایی که کمی چرب و نرم هستن برای این کار استفاده کنیم تا بعد از پخت سفت نشن. برای کوبیدن گوشت یا از گوشت کوب های مخصوص استفاده کنین یا اینکه یک چنگال رو روی گوشت بذارین و بعد با گوشت کوب های عادی روش بکوبین. اینطوری به گوشت کوب مخصوص هم احتیاجی ندارین. کوبیدن گوشت گوشت های کوبیده شده رو به نمک، پودر پاپریکا، پودر آویشن و فلفل آغشته کنین و بذارین برای ۵ دقیقه بمونه. مزه دار کردن گوشت حالا سس رو آماده میکنیم به این صورت که اول سس مایونز و روغن زیتون رو خوب با هم مخلوط کرده تا مخلوط صاف و یکدست بشه و بعد سیر، سرکه بالزامیک و نمک ر و هم اضافه کرده و هم میزنیم. درست کردن سس کف قابلمه رو با کمی کره چرب کرده و بعد ورقه های نازک گوشت رو داخلش میزاریم تا بپزن. پختن گوشت وقتی گوشت آب انداخت برش میگردونیم تا پشتش هم تغییر رنگ بده آماده شدن گوشت در صورتی که خوب کوبیده شده و نازک بریده شده باشه کمتر از ۵ دقیقه طول میکشه. پخت هر دو طرف در نهایت کاهو رو هم چهار قاچ کرده و فقط میمونه تزیین و سرو سالاد. چهار قاچ کردن کاهو برای سرو روی کاهو سس بریزین و بعد روش پنیر پارمزان بپاشین و با ورقه گوشت و نون سالاد تزیینش کنین و از این سالاد خوشمزه لذت ببرین. سالاد کاهو و گوشت ورقه ای منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...