کوکو بادمجان غذایی لذیذ و متفاوت است و این کوکو را می توانید به آسانی و با صرف مدت زمان کمی در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه کوکو بادمجان از بادمجان و روغن و زعفران و پیاز و تخم مرغ و نمک و فلفل استفاده می شود که زعفران به این کوکوی خوشمزه طعم و مزه متفاوتی می دهد. کوکو سیب زمینی و کوکوی بادمجان و کوکو سبزی از انواع کوکو های پرطرفدار و محبوب در بین خانواده های ایرانی هستند و شما می توانید این غذاهای ایرانی مقوی و لذیذ را در برنامه غذایی خود قرار دهید. مواد لازم بادمجان : ۵ عدد زعفران : ۱/۲ قاشق چایخوری روغن : ۱۵۰ گرم پیاز متوسط : ۳ عدد تخم مرغ : ۴ عدد نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم طرز تهیه کوکو بادمجان در منزل در مرحله اول دستور پخت کوکو بادمجان پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را با طرف درشت رنده به خوبی رنده کنید سپس پیاز ها را هم رنده کنید و در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز ها را سرخ کنید. سپس بادمجان رنده شده را به همراه فلفل به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و مخلوط این مواد را به خوبی تفت دهید و بعد از تفت خوردن مواد کوکو آن ها را در گوشه ای قرار دهید تا سرد شوند سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و آن ها را با نمک و فلفل و زعفران به خوبی مخلوط کنید و پس از سرد شدن مخلوط پیاز و بادمجان این مواد را به تخم مرغ ها اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کوکو بادمجان درون تابه ای مناسب و نچسب مقداری روغن بریزید تا گرم شود و مایه کوکو را بعد از داغ شدن روغن درون تابه بریزید و با کمک قاشق مایه را در تابه صاف کنید بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا به خوبی سرخ شود. توجه داشته باشید که کوکو باید روی حرارت گاز با شعله کم پخته شود تا به خوبی مغز پخت شود. بعد از آماده شدن کوکو بادمجان می توانید آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و به کمک روش های تزیین کتلت های مختلف این کوکو خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از تهیه کوکوی بادمجان این غذای خوشمزه ایرانی در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت انواع کوکو های مختلف می توانید به بخش انواع کوکو مجله آرگا مراجعه کنید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...