باقالی پلو با ماهیچه جزء غذاهای پرطرفدار و محبوب در میان ایرانیان است که حتی آن را در مهمانی های بزرگ و رسمی و جمع های خانوادگی تهیه و سرو می کنند. مخلوط پلو و شوید و باقلا طعم و بوی فوق العاده ای به این غذای لذیذ می بخشد و ماهیچه ی تازه گوسفندی لذیذی و طعم آن را دو برابر می کند. باقالی پلو با ماهیچه غذایی سرشار از خاصیت و مفید برای بدن است. ترکیب سبزیجات و غلات و پروتئین این غذا را به یک غذای کامل و مقوی تبدیل کرده است. طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ مواد لازم برای پخت باقالی پلو با ماهیچه : ۱ – برنج : ۱۰۰۰ گرم ۲ – ماهیچه گوسفندی : ۵۰۰ گرم ۳ – باقالی تازه : ۳۰۰ گرم ۴ – شوید خشک : ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم ۵ – پیاز متوسط : ۲ عدد ۶ – سیر : ۶ حبه ۷ – زعفران دم کرده برای تزیین : ۴ قاشق غذاخوری ۸ – نمک ، فلفل ، دارچین و زردچوبه : به میزان لازم ۹ – روغن : به میزان لازم ۱۰ – کره : ۴ قاشق غذاخوری طرز پخت و روش تهیه باقالی پلو با ماهیچه : ۱ – برنج را از قبل شسته و بگذارید چند ساعتی در آب و نمک خیسانده شود. ۲ -پیاز را خلال خلال کرده ، سپس در ماهی تابه مقداری روغن و چند قاشق کره بریزید تا گرم شود . ۳ – بعد پیازها را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نرم و سبک شوند. ماهیچه را شسته به آن اضافه کنید. ۴ – در قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه بدین صورت باشد و بعد ماهیچه را برگردانید ، ۵ – چهار حبه سیر را خرد کرده و همراه فلفل و زردچوبه ، به ماهیچه اضافه کنید. چند لیوان آب درون قابلمه بریزید طوری که روی گوشت را نگیرد. ۶ – سپس یک چوب دارچین درون قابلمه بیاندازید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها با حرارت کم پخته شوند. ۷ – نزدیک ۳ ساعت طول خواهد کشید تا گوشت ها پخته و نرم شوند. آب ماهیچه ها نیز باید گرفته شود و مقدار کمی آب در قابلمه بماند. نکته : در این مدت اگر آب قابلمه کم شد و گوشت هنوز نپخته بود می توانید آب جوش اضافه کنید. ۸ – باقالاهای تازه را شسته و دو لپه کرده، سپس همراه ۲ حبه سیر و مقداری نمک و فلفل در مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند ، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.. ۹ – قابلمه ای را پر از آب کنید ، برنج و مقداری روغن و نمک را داخل آب بریزید تا به جوش بیاید و آبکشش کنید. ۱۰ – برنج آبکش شده را همراه شوید به باقالی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. ۱۱ – ته قابلمه ای که پلو را می خواهید دم کنید کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را کف قابلمه بگذارید و مخلوط برنج و شوید و باقلا را درون آن بریزید و یک لیوان آب گرم و مقداری روغن را مخلوط کرده روی باقالی پلو بریزید و آن را دم کنید. ماهیچه آماده شده را در کنار باقالی پلو درون بشقاب بگذارید و با زعفران و ته دیگ آن را تزیین نمایید و باقالی پلو با ماهیچه را در کنار عزیزانتان نوش جان فرمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...