پیتزا از انواع فست فودهای خوشمزه است که با مواد غذایی و سبزیجات مختلفی پخته می شود. پیتزا پپرونی از انواع پیتزاهای معروف ایتالیایی است که به خاطر طعم بی نظیری که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است. در طرز تهیه پپرونی از نوعی سوسیس به نام پپرونی استفاده می شود و شما می توانید این نوع پیتزا را با روش های مختلف در منزل تهیه کنید.

دو آموزش عالی برای طرز تهیه پپرونی

پیتزا پپرونی و پیتزا کالزونه از انواع پیتزاهای ایتالیایی لذیذ هستند و اگر شما به پخت غذاهای فرنگی در منزل علاقه دارید بهتر است این نوع پیتزاهای خوش طعم را بپزید.

پیتزا پپرونی

 

روش اول

مواد لازم

  • خمیر پیتزا : به مقدار لازم
  • پپرونی : یک پیمانه
  • سس کچاپ : نصف پیمانه
  • پنیر چدار و موزارلا : ۱٫۵ پیمانه
  • روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پپرونی

دستور پخت

در طرز تهیه پپرونی ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس خمیر را مطابق با دستور طرز تهیه خمیر پیتزا آماده کنید و خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانت و به طول ۳۰ سانت و عرض ۲۵ سانت به کمک وردنه درون یک سینی که از قبل چرب کرده اید باز کنید و هشت برش متقارن در دو طرف خمیر پیتزا به کمک چاقو و پیتزابر ایجاد کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا پپرونی وسط خمیر پیتزا را به سس آغشته کنید سپس پنیر پیتزا را روی سطح خمیر پیتزا بریزید و پپرونی ورقه ورقه شده را روی پنیر پیتزا قرار دهید و روی پپرونی پنیر پیتزا بریزید.

دستور تهیه پپرونی

لبه های خمیر را به شکل ضربدری روی یکدیگر قرار دهید.

مراحل تهیه پیتزا پپرونی

روی خمیر را با پنیر پیتزا و پپرونی بپوشانید و پیتزا پپرونی را در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا پیتزا پپرونی به خوبی پخته شود و در نهایت گریل فر را روشن کنید تا روی سطح پیتزا پپرونی طلایی رنگ شود سپس پیتزای پخته شده را در اندازه دلخواه برش بزنید و در کنار سبزیجات و سالاد این پیتزای خوشمزه را میل کنید.

روش تهیه پیتزا پپرونی

روش دوم

مواد لازم

  • آب ولرم : ۱۰۰ میلی لیتر
  • خمیرمایه : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • شکر : ۱ قاشق چایخوری
  • آرد : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • سیر : ۷ تا ۱۰ حبه
  • نصف فلفل دلمه ای
  • قارچ : ۷ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

مواد لازم برای پخت پپرونی

  • پپرونی : ۱۵۰ گرم
  • ذرت فریزری شده : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • نصف فلفل دلمه ای
  • پیاز کوچک : ۱ عدد
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • قارچ : ۴ عدد

دستور پخت

ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس آب ولرم را درون کاسه ای بزرگ بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و خمیرمایه و شکر را به آب اضافه کنید و به ده دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید.

روش تهیه خمیر پیتزا اضافه کردن شکر به خمیر مایه
در مرحله بعدی طرز تهیه پپرونی آرد را الک کنید و به صورت آرام آرام به خمیر مایه اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود سپس نمک را به آرد بیفزایید و آنقدر آرد را به خمیر اضافه کنید تا خمیر به دست های شما نچسبد. کف دست هایتان را با کمک روغن چرب کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید و روی آن را به کمک سلفون بپوشانید.

خمیر پیتزا

یک حوله خیس روی خمیر بیندازید تا خمیر رطوبت خود را از دست ندهد سپس خمیر را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در جایی گرم قرار دهید تا به خوبی ورز بیاید.

پوشاندن خمیر پیتزا با پارچه
در مرحله بعدی طرز تهیه پپرونی سس پیتزا را آماده کنید برای تهیه سس سیر را پوست بکنید و به خوبی ریز کنید و سیر خرد شده را درون روغن زیتون با حرارت کم تفت دهید تا سیر طلایی رنگ شود سپس فلفل دلمه ای ریز را به سیر اضافه کنید و بعد از اینکه فلفل دلمه ای مقداری سرخ شد قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و قارچ را تفت دهید. اگر در منزل گوجه فرنگی نرم در دسترس دارید گوجه را رنده کنید و به سس اضافه کنید و در صورت در دسترس نبودن گوجه ۲ قاشق غذاخوری رب به مواد سس اضافه کنید و رب را تفت دهید سپس مقداری آب به مواد سس اضافه کنید و نمک و فلفل و آویشن را هم به مواد سس اضافه کنید و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه سس را از روی حرارت گاز بردارید.
در این مرحله از طرز تهیه پپرونی خمیر را مقداری آرد بزنید و با کمک وردنه خمیر را به صورت نازک پهن کنید و خمیر را در کف ظرفی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید.

طرز تهیه پپرونی

سس را روی خمیر بریزید و با کمک قاشق سس را روی سطح خمیر پیتزا بمالید و پپرونی را که به شکل حلقه ای برش زده اید روی سس بچینید سپس ذرت و قارچ را در لابه لای پپرونی بریزید.

روش تهیه پپرونی

پیتزا را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از درون فر بیرون آورید و روی پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده و مقداری پپرونی بپوشانید و دوباره پیتزا را درون فر قرار دهید و بعد از اینکه پنیر پیتزا ذوب شد گریل فر را روی کنید و تا روی سطح پنیر پیتزا طلایی شود سپس پپرونی را از درون فر بیرون آورید و با کمک روش های تزیین پیتزا این پیتزای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.

 پیتزا پپرونی

در این مطلب با طریقه درست کردن پیتزا پپرونی با ۲ روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این پیتزای خوش طعم و لذیذ نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post دو روش عالی برای پخت پیتزا پپرونی در منزل appeared first on آرگا.

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *